lørdag den 23. januar 2016

Indskrumpet nyre: Symptomer, Behandling & kost


Indskrumpet nyre: Symptomer, Behandling & kost

Indskrumpet nyre: Symptomer, Behandling & kost

Indskrumpet nyre er også kendt som renal krympning eller nedsættelse af nyrefunktionen, og det anvendes til at beskrive størrelsen af ​​nyrerne bliver mindre og mindre unormal. Stillet over for dette problem, og kontrol af symptomer, en ordentlig behandling og en sund kost kan bidrage til at klare det.

Symptomer indskrumpede nyrer

Nyrer krympning er en tilstand, hvor nyrefunktionen mister gradvist væv, som let kan medføre følgende symptomer.

- For meget væskeophobning

- Forhøjet blodtryk

- Skummende urin

- Smerter i ryggen eller nyre smerter

- Træthed

- Blod i urinen

- Kvalme og opkastning

Med udviklingen af ​​nyrerne, kan flere og flere symptomer synes at påvirke patienternes helbred.

Behandling af renal indskrumpet

For at stoppe indskrumpede nyrer, patienterne har brug for at finde sin årsag. Derefter tage de rigtige medicin og behandlinger til at styre det. For eksempel, hvis krympning af nyrerne forårsaget af diabetes, skal patienterne tage visse hypoglykæmiske lægemidler, såsom insulin og Tang Yigang (TYK) til at styre dit blodsukker meget godt. (Spørg din læge online for at afgøre, hvordan man skal håndtere årsagen stramt.)

Derefter kan patienterne prøve mikro Osmotherapy kinesisk medicin, der kan øge blodgennemstrømningen i nyrerne til at levere nok blod til iboende renale celler og øge selvhelende evne beskadigede nyre celler. Således kan de beskadigede nyreceller modtager opsvinget gradvist, og størrelsen af ​​nyrer fra patienter kan blive normal. Indtil nu, er flere og flere patienter, der ikke knopper tage denne behandling for at bevare sundheden for nyrerne.

Kost indskrumpede nyrer

Nyrerne mennesker kost kan hjælpe med at styre de symptomer og ubehag for patienterne og bremse udviklingen af ​​nyresygdom. Derfor skal patienterne følge en kostplan med disse krav. De er:

- En kost lavt natrium

- Det samlede beløb af proteinet korrekt

- Begræns indtag af kalium og fosfor

- Der er flere produkter med anti-inflammatoriske egenskaber

- Der er flere produkter med antioxidant

- Forvaltning af væskeindtag

Hvis du har dette problem og ønsker at vide mere om de behandlings- og kost indskrumpede nyrer, kan du henvise til online læge eller Asya.yue@mail.ru mail eller efterlade en besked nedenfor.