lørdag den 16. januar 2016

Kan ginseng ekstrakt skade dine nyrer med nyresvigt


Kan ginseng ekstrakt skade dine nyrer med nyresvigt

Kan ginseng ekstrakt skade dine nyrer med nyresvigt
Ginseng er en værdifuld urt, der kan hjælpe i behandlingen af ​​forskellige sygdomme. Nyresvigt er den sidste fase nyresygdom, som kan forårsage mange symptomer og komplikationer. Ginseng Extract vil skade nyrerne af disse patienter?
Nyresvigt
Nyresvigt er en alvorlig tilstand, hvor en stor mængde affald og giftstoffer at bygge i blodet. Desuden er det indre system af kroppen afbrudt hovedsageligt så patienterne kan lider af forhøjet blodtryk, muskelkramper, træthed, nedsat appetit, hudproblemer og så videre. I dette tilfælde skal patienterne undgås urter og medicin, som har nyrerne.
Yderligere ginseng dårligt for nyrerne?
Generelt er ginseng og ginseng ikke yderligere skade nyrerne direkte. Men hvis patienterne har nogle andre særlige komplikationer, bør de være høj opmærksomhed på anvendelsen af ​​denne urt. For at bestemme nyresvigt kan sikkert bruges ginseng, tilbød de at fortælle mere om deres sygdom betingelser for online læge.
Hvis de er optaget til at bruge ginseng, de kan opnå følgende fordele.
1. Forbedring af hjertefunktion: Ginseng kan bidrage til at øge myokardiet og langsom puls. Dette kan forbedre funktionen af ​​hjertet, hjerte-karsygdomme og blodgennemstrømningen.
2. Den lavere blodsukker: Ginseng indeholder ginsenoside som har åbenlyse konsekvenser for reduktion af forhøjet blodsukker niveau. Hvis nyresvigt forårsaget af diabetes, denne fordel er meget vigtigt for dem.
Immune evne til patienter: ginsenoside kan medvirke til at regulere immunfunktion, og en stor immunstimulerende der kan bidrage til at øge immunforsvaret evne er indlysende.
3. Kontrol af renal anæmi: Hvordan nyrer er beskadiget alvorligt, de ikke stimulerer kroppen til at producere nok røde blodlegemer, hvilket fører til renal anæmi. Ginseng har den egenskab at fremme produktionen af ​​røde blodlegemer, for at lette renal anæmi.
Hvis du er interesseret i kinesisk medicin, sende e-mail asya.yue@mail.ru , eller ringe til hotline: +8631186954186, tak.