lørdag den 23. januar 2016

Polycystisk nyresygdom påvirker en eller begge nyrer


Polycystisk nyresygdom påvirker en eller begge nyrer

Polycystisk nyresygdom påvirker en eller begge nyrer

Enhver polycystisk nyresygdom påvirker en eller begge nyrer? Det er rigtigt, at polycystisk nyresygdom er karakteriseret ved multiple cyster i bilaterale nyrerne. Over tid, cyster udvækst påvirke nyrefunktionen og kan forårsage nyresvigt. Behandling af polycystisk nyresygdom er tilgængelig her.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Denne konservativ behandling baseret på traditionel kinesisk medicin (TCM). Det anvendes topisk for den osmotiske indretning. Medicinsk pose sat under området for nyrepatienter. Ved hjælp af osmotiske indretninger, kan de effektive ingredienser trænge direkte i nyreskader. Disse aktive egenskaber kan forhindre renale tubulære epitelceller udskille en væske, mere, så cyster i nyrerne ikke vil vokse. Samtidig kan disse egenskaber kinesiske urter øger blodcirkulationen, hvilket cystevæske vil blive absorberet i blodkarrene og frigives fra nyrerne urin.

Sammenlignet med kirurgi, micro Osmotherapy kinesisk medicin er mere naturlig og effektiv for patienter. Da den er baseret på kinesiske urter, hvoraf de fleste planten er meget sikker og ikke forårsage nogen bivirkninger for patienterne. Det blev brugt som den primære behandling for sygdom patienter renale mere end 30 år.

Hvor patienter med polycystisk nyresygdom kan modtage denne behandling til behandling af nyresygdom?

Da denne behandling er vores innovation og vi har filialer i udlandet. Nogle læger eller patienter kan ikke aldrig hørt om det. Nå, kan vi ikke benægte, at det er et godt valg for patienter, fordi vi har patienter fra næsten hundrede lande.

Hvis du kan komme til Kina til behandling, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at kæmpe for et bedre liv. Du kan sende en testrapport asya.yue@mail.ru vores første, og vores pligt læge vil gennemgå den og give dig nogle tips. Denne online konsultation er gratis.