fredag den 15. januar 2016

Hvad er tør opløbet, og hvordan ændrer jeg det


Hvad er tør opløbet, og hvordan ændrer jeg det

Hvad er tør opløbet, og hvordan ændrer jeg det

Nyrer er ekskretionsorganerne, der fungerer som et filter, således at de kan fjerne toksiner og overskydende væske fra kroppen. Men nogle patienter lider tør nyre. Hvad betyder det? Sådan at vende det?

Hvad er tør opløbet?

Som med andre organer, nyrer normal frisk. Hvis nyre tørt, hvilket betyder, at personen er dehydreret og hans eller hendes krop er ikke nok væske, hvorved tør nyre. Ofte opstår tør opløbet når patienter tager for meget protein, sukker eller natrium fra din kost. Hvilke problemer kan forårsage nyrerne til at tørre?

Sammen med nedsat dehydrering, kan patienter udvikle en høj kreatinin, forhøjet blodtryk, anæmi, træthed, svaghed, og nogle andre problemer. Hvis man ikke kontrollerer over en lang tid, kan tørre nyre føre til tab af nyre funktion af væv og nedsat nyrefunktion. I svære tilfælde kan tørre nyrer endda udvikle sig til nyresvigt med tiden.

Hvordan til at bryde de tørrede knopper?

Når folk bare konstatere, at de har en tør nyre er stadig reversibel med effektive behandlingsmuligheder. Hvis patienter kan producere urin normalt, kan de drikker masser af væske for at stoppe kroppen fra dehydrering og nyre opdatering.

Samtidig er det også vigtigt at styre indtagelsen af ​​natrium, protein og sukker. En sådan plan kost kan forebygge nyre tør effektivt.

Hvis dehydrering forårsaget et fald i nyrefunktionen, er det nødvendigt at tage nogle effektive behandlinger til at vende skader på deres nyrer og beskytte de tilbageværende nyre fungerer væv. For eksempel kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og blod rensning terapi hjælpe næring nyrerne og omvendt nyreskader hurtigt og effektivt.

Du har stadig noget uklart? Tøv ikke med at henvise til den online læge for at efterlade en besked herunder eller mail asya.yue@mail.ru . Vi er altid her for at give dig hjælp.