lørdag den 16. januar 2016

Nyresygdom med høj kreatinin, undtagen hvordan man behandler dialyse?


Nyresygdom med høj kreatinin, undtagen hvordan man behandler dialyse

Nyresygdom med høj kreatinin, undtagen hvordan man behandler dialyse?

Nyresygdom med høj kreatinin, undtagen hvordan man behandler dialyse? Én ven lider af en nyresygdom, og hans kreatinin niveau er højt nok, lægen bad ham om at dialyse, men han nægtede. Jeg vil gerne vide, hvordan man behandler, undtagen for dialyse?

Generelt, for patienter med høje niveauer af kreatinin, skal de tage dialyse for at lindre symptomerne. Men for den patient, som ikke kan modtage dialyse eller ikke ønsker, fordi kinesisk medicin kan være et godt valg for dem.

Som kinesiske patienter nyresygdom medicin Hjælp med høj kreatinin niveauer?

Faktisk kan den kinesiske medicin reducere det høje niveau af kreatinin til forbedring af nyrefunktionen.

Kinesisk medicin her, jeg nævnte, er det ikke kun forbundet med en behandling, en række behandlinger, der er baseret på traditionel kinesisk medicin. Disse procedurer er ikke adskilt under behandlingen, vil de arbejde sammen for at opnå den ønskede terapeutiske virkning.

Den mest kendte behandling er de øverste syv TCM behandling omfatter terapi omløb Therapy fuld bade, Terapi kinesisk medicin, taget oralt, Enema Terapi, Terapi Foot Spa

Moxibustion Terapi, Terapi varm komprimere. Hver af disse behandlinger har sine egne karakteristika, så under behandlingen lægen arrangerer forskellige fra patientens behandling. Men ligegyldigt hvad behandling lægen vælger for dig, det ultimative mål er ikke at give dig en god prognose.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213