fredag den 15. januar 2016

Sådan behandler lupus nefritis (LN) af vestlig medicin og kinesisk medicin


Sådan behandler lupus nefritis (LN) af vestlig medicin og kinesisk medicin

Sådan behandler lupus nefritis (LN) af vestlig medicin og kinesisk medicin

Sådan behandler VL af vestlige medicin og kinesisk medicin? Faktisk, systemisk lupus erythematosus er en autoimmun sygdom. Dette er nyreskade, som er forårsaget af antistoffer og immunkomplekser deponeret i nyrerne.

Hvorfor er det vanskeligt at behandle lupus nefritis?

Der er to grunde: en til at oprense giftige og skadelige stoffer i blodet (antistofferne og immunkomplekser); at udføre andre giftige og skadelige stoffer ved udfældning i nyrerne.

Uanset vestlige medicin og kinesisk medicin bør ikke søge at nå disse to mål. Kun på denne måde kan behandles radikalt lupus nefritis.

Vestlige medicin for lupus nefritis

Western stof får virkning hurtigt og forskellige kliniske symptomer vil blive forbedret naturligvis på kort tid. Plasma udveksling er effektiv til at udføre de giftige og skadelige stoffer i blodet, som sinker skader på nyrerne, accepterer så mange hospitaler planen for behandlingen. Alligevel immunkompleksaflejringer i nyrerne kan ikke være godt fjernet, således at det er vanskeligt at nyrefunktionen skal genoprettes.

Kinesisk medicin til BH

Kinesisk medicin for at fjerne toksiner i blodet ved at øge immunitet. De aktive ingredienser i kinesisk medicin kan aktivere og genoprette nyrefunktionen, og derefter bruge deres egen nyrefunktion til at udføre de giftstoffer i kroppen.

Sådan fjerner immun komplekser indskud i nyre, varm komprimere behandling påvirker nyrerne direkte gennem de dobbelte point Shenshu og aktivere renal mikrocirkulationen for at forbedre renal iskæmi og hypoxi tilstand. Således kan det opnå formålet med rensning af immunkomplekser og genoprette nyrefunktionen. Når restaureret nyrefunktion, kan det accelerere fjernelse af immunkomplekser, hvorved der dannes en lukket kreds.

Kort sagt, vestlige medicin og kinesisk medicin har samarbejdet med hinanden, have en stor indflydelse i behandlingen af ​​lupus nefritis, hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp i behandlingen af ​​denne sygdom, kan du sende e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig,

Vores e-mail: litianyuan2015@yandex.com

Tlf: + 86-311-86954186

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779