fredag den 15. januar 2016

Nyere metoder til behandling af kronisk nyresygdom fase 4 parenkym


Nyere metoder til behandling af kronisk nyresygdom fase 4 parenkym

Nyere metoder til behandling af kronisk nyresygdom fase 4 parenkym

Kronisk nedsat parenkymsygdom er en generisk betegnelse, der refererer til nedsat parenkym skader. I klinikken, mange sygdomme, såsom diabetes, højt blodtryk, nyreskade, aflejringer af immunkomplekser, etc., alle kan forårsage denne sygdom. Nå, så hvad de nyeste teknikker til behandling af kronisk nedsat parenkymsygdom?

Om dette er den vigtigste årsag til kronisk nyresygdom forbundet med parenkymal renal altid iskæmi og iltmangel tilstand nøje. Det vil sige, forskellige faktorer forårsager mindre blodgennemstrømning i nyrerne, hvor de iboende nyreceller ikke kan få nok blod, ilt og næringsstoffer fra kredsløbet. Uden tilstrækkelige næringsstoffer iboende i nyreceller ikke er i stand til at arbejde gradvist.

Da manglen på blod og ilt er en direkte udløser af parenkymsygdom, bør behandlingen være i stand til at øge blodgennemstrømningen til nyrerne og fodre de iboende nyreceller. Ifølge dette krav, nyrespecialister oprette en effektiv behandling kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Indtil nu har den kinesiske medicin Osmotherapy ikke er blevet brugt i flere år i klinikken. Da tilstanden af ​​patienter med kronisk nyresygdom varierer fra person til person, denne behandling består af hundreder formel, modificeret med patientens medicinske tilstande og den fase af behandlingen. For patienter med nyresygdom, kan denne behandling bringe tre store terapeutiske virkninger.

1. En stigning i renal blodgennemstrømning: Som uden kinesisk medicin behandling, kan det udvide blodkarrene i hele kroppen, og nyrer. Som blodkarrene ekspandere, blodgennemstrømningen øges.

2. Hold stabilt indre miljø: et stabilt indre miljø kan forhindre yderligere skade på nyrerne og til effektivt at styre årsagen.

3. Den helbredende systemprompten nyre: Det samme som andre celler i kroppen, nyreceller og evnen af ​​en bestemt sår. Men når graden af ​​skade for deres helbredende evner, er der behov for nogle lægemidler til at forbedre denne evne. Med nok næringsstoffer og kraftfuld terapeutisk kapacitet, kan nedsat nyre celler modtager opsvinget gradvist.

Hvis du er interesseret om denne udvortes brug kinesisk medicin, kan du finde detaljerede oplysninger, sende e asya.yue@mail.ru , eller ringe til hotline 8631186954186.