fredag den 15. januar 2016

Højt blodtryk kan føre til atrofi af nyrerne


Højt blodtryk kan føre til atrofi af nyrerne

Højt blodtryk kan føre til atrofi af nyrerne

Højt blodtryk kan føre til atrofi af nyrerne? Faktisk kan en lang tid under højt blodtryk forårsage renal atrofi, hvis den ikke behandles, kan forårsage nyresvigt, uræmi selv.

Hvorfor er højt blodtryk kan forårsage nyre atrofi?

Hypertension starter renin-angiotensin-systemet og forårsage renal vasokonstriktion og iltmangel i blodet og nyrerne, således at nyrerne gradvis reduceres. Således for patienter, der lider af forhøjet blodtryk i lang tid, de skal betale høj opmærksomhed på det.

Sådan forbedre funktionen af ​​nyrerne forårsaget af atrofi af nyrerne?

Nøglen til at forbedre nyre funktion spile blodkar til at forbedre blodcirkulationen og øge blodgennemstrømningen til nyrerne. Efter ilt i blodet og nyrerne tilstrækkelig self fornyelse af beskadigede celler, der skal genoptages, og dermed genoprette nyrefunktionen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det nå målene i dette ved at reparere de beskadigede nyre væv og beskytte de tilbageværende dem fra yderligere skader. Men helt ærligt, atrofi af nyrerne ikke kan repareres mere, fordi disse vævsnekrose ikke kan inddrives, fordi patienten med nyresygdom, nedsat atrofi, skal du tage handling i tide, så du kan få en chance for at forsinke, endda stoppe progressionen af ​​nyresvigt.

Hvis du er en patient, der er i samme situation, og er interesseret i mikro-kinesisk medicin Osmotherapy eller brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdom, kan du sende os en e-mail eller lægge en besked nedenfor, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779