lørdag den 23. januar 2016

Hvad er forskellene af kinesisk og vestlig medicin i behandlingen af ​​nyresygdom?


Hvad er forskellene af kinesisk og vestlig medicin i behandlingen af ​​nyresygdom

Hvad er forskellene af kinesisk og vestlig medicin i behandlingen af ​​nyresygdom?

Hvad er forskellene af kinesisk og vestlig medicin i behandlingen af ​​nyresygdom? Til behandling af nyresygdom, skal du først stoppe den inflammatoriske reaktion i nyrerne. Det er ikke svært som vestlige medicin og kinesisk medicin kan opnå.

Vestlige medicin

I vestlige lande, de ofte bruge hormonet eller immunosuppression at styre immunresponset, så stop vores kroppe producerer antigen-antistof-komplekser. Men det kan ikke rense antigen-antistof-komplekser fremstillet tidligere. Så det antigen-antistof-komplekser og antistof vil ødelægge nyrerne. Således kan du ikke stoppe med at bruge immunsuppression. Når du stopper den immunosuppressive i antigen-antistof-komplekser vil stige. Men det er ikke nok. Typisk nyresygdom som følge af immun-inflammatoriske reaktioner eller aflejring af albumin. Så nyrerne er beskadiget immunkomplekset eller albumin, vil blive afsat på nyrerne. Med hensyn til behandling i de vestlige lande, de bruger ACEI eller ARB medicin til at kontrollere det indre tryk i glomerulus, reducere urinprotein lækage. Men det kan ikke rense albumin afsætning på nyre og reparation af beskadigede celler i nyren.

Kinesisk medicin

Brugen af ​​kinesisk medicin til at fremme blodcirkulationen og fjerne stagnation. Den ydre pose kinesiske urter, kan det aktive materiale af kinesiske urter trænge direkte gennem nyrerne Shenshu punkt og kombineret med immunkomplekset at adskille dem og føre dem ud af kroppen. Desuden kan den kinesiske medicin spile blodkarrene til at forbedre blodcirkulationen og øge blodgennemstrømningen til nyrerne, men immunkomplekset og den ekstracellulære matrix, hvilket resulterer i nyrefibrose kan udledes. Så kunne vi forbedre GFR og nyrefunktionen tilpasse PCO.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213