fredag den 22. januar 2016

Hvis patienter med nedsat nyrefunktion kreatinin 9,7 bør gøre en nyretransplantation eller ej


Hvis patienter med nedsat nyrefunktion kreatinin 9,7 bør gøre en nyretransplantation eller ej

Hvis patienter med nedsat nyrefunktion kreatinin 9,7 bør gøre en nyretransplantation eller ej

Selv om niveauet af kreatinin i serum er ikke så pålidelig som testen GFR afspejler nyrefunktionen, det hjælper til at vise, hvor godt nyrerne. Creatinin 9.7 er betydeligt højere end 8,0 mg / dl, en indikator for nyresvigt. I denne tilstand, bør patienter gøre en nyretransplantation?

Selvfølgelig en nyretransplantation er virkelig en behandlingsmulighed for patienter med nedsat nyrefunktion.

Dialyse og nyretransplantation er de mest almindelige og populære behandlinger i verden til behandling af slutstadiet nyresvigt. Dialyse kan hjælpe med at rydde op forurenet blod ved at fjerne små molekyler stoffer og overskydende væske, men det kan ikke gøre noget for nyrerne. Typisk lange patienter i dialyse, jo mindre deres urin.

Nyretransplantation er en behandling, der kan give et helt nyt liv for patienter med nedsat nyrefunktion. Hvis det lykkes, kan patienterne leve deres donor nyre er sikkert og normal. Men den forventede levetid for en nyretransplantation er omkring 10 år, og i mange tilfælde, den transplanterede nyre svigter igen.

Det er obligatorisk for nyretransplanterede patienter med kreatinin 9.7?

Selvfølgelig ingen. Selv hvis kreatinin 9.7 er ganske højere end normalt, betyder det ikke, patienterne skal tage en nyretransplantation. På den ene side, kan nogle andre behandlinger også støtte patientens liv og reducere niveauet af kreatinin. På den anden side, kan patienter ikke har mulighed for at vedtage en nyretransplantation på grund af høje omkostninger eller nyre-mangel kilde.

Andre behandlinger for at reducere kreatinin 9,7

Sammenlignet med dialyse og nyretransplantationer, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy en terapi, som ikke alene kan rense blodet, men også reparere beskadigede nyre celler. Som nyrefunktionen forbedres til en vis grad, kan kreatinin 9.7 gradvist reduceres. Hvis du vil vide mere om denne behandling, kan du e-mail eller efterlade en besked Asya.yue@mail.ru nedenfor.