lørdag den 30. januar 2016

Patienter med polycystisk nyresygdom: Hvis du ønsker at stoppe cyster vokse?


Patienter med polycystisk nyresygdom: Hvis du ønsker at stoppe cyster vokse

Patienter med polycystisk nyresygdom: Hvis du ønsker at stoppe cyster vokse?

polycystisk nyresygdom er kendetegnet ved cyster fyldt med væske. Med forekommer tiden, cyster vokse mere og mere for at afbryde eller endda din nyre organer rundt. Har du rygsmerter på regelmæssig basis? Dette skyldes forstørrede cyster. Endelig vil du bruge dialyse til at understøtte dit liv med nyresvigt. I nogle tilfælde skal du fjerne de forstørrede nyrer fra kroppen. Du ønsker at stoppe cyster vokse? Skride til handling nu, vil du opnå en bedre prognose.

Nogle patienter kan tænke operation for at reducere cyster.

Kirurgi er en fælles metode bruges til at dræne cyster. Men med polycystisk nyresygdom, der er en masse af cyster i nyrerne. Kirurgi kan fjerne kun store tilstand, mens små cyste stadig eksisterer. De vil vokse hurtigt, når den store dobbelt op. I den tidlige fase af polycystisk nyresygdom, kan det hjælpe dig med at overleve kroppen utilpashed og beskyttelse af nyrefunktionen, men på dette tidspunkt, er det ikke noget for din nyrefunktion.

I Kina bruger vi mikro-kinesisk medicin Osmotherapy at stoppe cyster vokser, reducere dem og fremme nyrefunktion.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en karakteristisk behandling i vores hospital. Det trænger mikroniserede urter i syge nyrer direkte ved osmose. Denne terapi kan blokere den unormale proliferation af tubulære epitelceller og til at inhibere sekretion foring cellerne på en sådan måde at stoppe væksten af ​​cyster. Det kan også fremskynde blodcirkulationen og forøge permeabiliteten af ​​væggen af ​​cyste, cyste så at fluid kan tages væk og derefter udledes fra legemet. Som følge heraf er de cyster er små. Hertil kommer, at forbedre nyrefunktionen, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy går ofte sammen med terapeutisk fodbad, May Kan sammensætning og forskellige medicinske supper. De kan skabe et godt miljø for blod til at reparere beskadigede nyrer og beskadigede nyrer til at stille de nødvendige næringsstoffer for at fremskynde renal opsving.

I vores hospital, så vi en masse patienter med polycystisk nyresygdom og at hjælpe dem med at forbedre nyrefunktionen og overvåge væksten af ​​cyster. Hvis du er interesseret i vores behandling af polycystisk nyresygdom, så tøv ikke med at kontakte ONLINE LÆGE, på asya.yue@mail.ru send mail eller læg en besked nedenfor.