lørdag den 16. januar 2016

Tabe for patienter i nyresvigt


Tabe for patienter i nyresvigt

Tabe for patienter i nyresvigt
Overvægt og fedme kan gøre det vanskeligt at kontrollere blodtrykket, patienter med nyresvigt og fedtstoffer i blodet. Så hvis patienter med nyreinsufficiens er overvægtige, er det bedre at tage nogle sunde metoder til at tabe sig.
Den mest sund måde at tabe sig er at gøre nogle kost og livsstilsændringer. Tag vægttab piller eller tage på en sultestrejke, som sandsynligvis vil påvirke patientens generelle sundhed. Vi er i dag her for at indføre et par måder at hjælpe patienter tabe nyresvigt.
1. Forordning livsstil
Vægt kan afspejle livsstil af de mennesker i vid udstrækning, så vægttab skal begynde med en ændring i livsstil af patienten. Adskillige fremgangsmåder er nyttige for patienter med kronisk nyresvigt.
- Du må ikke spise på restauranter
- Prøv at passe i små slag
- Gør øvelserne med andre for gensidig overvågning
- Rygestop og alkohol
- Rens dit spisekammer som is, chokolade og stegte fødevarer
- Der er 300 kalorie morgenmad, og ikke springe morgenmaden
- Må ikke springe måltider eller spise uregelmæssigt
- Hold dig til din træning planen på lang sigt
Fra de tips anført ovenfor, ved vi sunde spisevaner, regelmæssig motion og slippe af med den dårlige vane de grundlæggende krav at tabe sig og holde op med vægten af ​​præparatet.
2. Spis fødevarer som dine nyrer ernæringseksperter guide
I nyreinsufficiens, er forskrifterne i patienterne ret begrænset, så patienterne skal være klart, at de produkter, som de kan spise eller ikke spise i detaljerne. For at mindske byrden på nyrerne og styre vægten, er patienterne altid foreslået at spise mere lavt kalium frugt og grøntsager, kød og grænse.
3. Tag et par naturmedicin
I Kina, akupunktur er en naturlig og effektiv behandling for vægttab ved at forbedre patienter med nyresvigt kredsløbssystemet og metabolisme. Jo mere fedt er brændt, mere vægt kan gå tabt.
Ud over disse metoder, mange andre er også nyttige. Hvis du er interesseret, e asya.yue@mail.ru , vi er glade for at dele den med dig.