fredag den 22. januar 2016

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy på et hospital i Kina


Micro-kinesisk medicin Osmotherapy på et hospital i Kina

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy på et hospital i Kina

Efterhånden som flere og flere patienter med nyresygdom gavn af mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, er denne terapi at blive meget populære i hele verden. Selv om skaberen af ​​denne terapi har planer om at oprette filialer i andre lande, denne behandling er kun tilgængelig på hospitalet Kina.

Denne terapi er baseret på traditionel kinesisk medicin, som har en historie på 3.000 år. I det gamle Kina, er lægerne BMT generelt bruges mundtligt taget urtemedicin, akupunktur, terapeutiske bade, fodbad, behandling cyklus, og så videre til behandling af forskellige lidelser ved at forbedre blodcirkulationen, regulere yin og yang, fjerne patogener og opretholde stabilitet interne miljø. Sammenlignet med vestlige medicin, traditionel kinesisk medicin har en stor overlegenhed i behandlingen af ​​kroniske sygdomme og forbedre den generelle sundhed af patienten med færre bivirkninger.

Da de kinesiske traditionelle behandlingsformer har så mange terapeutiske virkninger, har de ikke været almindeligt anvendt til behandling af kronisk nyresygdom i fortiden. Hvad? Hovedårsagen er, at de er langsomme, og de fleste nyrepatienter ikke har tålmodighed til at vente for effekterne. Men vestlig medicin er i stand til at behandle kronisk nyresygdom fra roden, således at patienter med tiden vil lide af nyresvigt. Stillet over for denne betingelse, som eksperter i nyrepatienter søge og finde andre effektive terapi.

Heldigvis efter mange års forskning, eksperter fra traditionel kinesisk medicin har skabt en ekstern anvendelse af kinesisk urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det absorberer en stor essensen af ​​kinesisk medicin og moderne medicinsk teknologi. Ved hjælp af osmotiske indretninger, effektive bestanddele af lægemidler, recept, kan man fjerne en nyreskade, patienter at kontrollere deres symptomer og komplikationer, og genoprette strukturen af ​​nyrerne direkte. Mens GFR og nyrefunktion, øget nyrepatienter er indlysende, at de kan leve som normale mennesker.

Hvis du er interesseret om denne behandling og ønsker at vende tilbage til et helt nyt liv med nyresygdom, kan du kontakte os på mail Asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK: Asyayue.