søndag den 24. januar 2016

Er det tid til at tage medicin for en patient med kreatinin renal cyster 1,79?


Er det tid til at tage medicin for en patient med kreatinin renal cyster 1,79

Er det tid til at tage medicin for en patient med kreatinin renal cyster 1,79?

Jeg er en patient af renale cyster, og nu er min kreatinin niveau steg til 1,79, men uden andre symptomer. Jeg vil gerne vide, om jeg skulle tage behandling nu?

Sammenlignet med normale mennesker, dit blod kreatinin niveau højere end det normale niveau, og det er et farligt signal, fordi nyresygdom er en slags kronisk progressiv sygdom, kun når nyrerne er beskadiget til en vis grad, vil du se en stigning i kreatinin. Selv creatinin bare 1,79, men også pege på dine nyrer er blevet beskadiget i en vis udstrækning. Således mit forslag til din sag er: for det første, fordi din nyre cyste er stadig lille, ikke påvirker nyrefunktionen endnu, hvis du kan finde en effektiv måde at hæmme væksten af ​​cyster og reducere cyste, vil det være en fordel for din nyrefunktion. For det andet, at anvendelsen af ​​særlige lægemidler beskytte din aktuelle nyrefunktion og forhindre progression af nyresygdom venligt tilbudt. Ellers, før eller senere, nyrerne vil blive alvorligt såret, og din kreatinin niveau vil stige på alle.

Hvilken behandling er gavnligt at inhibere væksten af ​​nyre cyster?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen på væggene af cyste, og forbedre permeabiliteten af ​​de cyster, så cyster vil skrumpe og skrumpe. Dette vil afskrække proliferation af epitelceller, således cystevæske sekretion reduceres. Når det indre tryk er faldet cystestørrelse cyster gradvist bliver mindre, hvilket reducerer komprimering af væv rundt, forbedring af mikrocirkulationen og blokerer progressionen af ​​renal fibrose. Desuden er de cyster ikke blot gentages efter forsvinden, og symptomerne forsvinder fuldstændigt. Nyrefunktionen er også bedre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213