lørdag den 23. januar 2016

Hvilken behandling er mere effektiv end dialyse til behandling af nyresvigt


Hvilken behandling er mere effektiv end dialyse til behandling af nyresvigt

Hvilken behandling er mere effektiv end dialyse til behandling af nyresvigt

Det er velkendt, at nyrerne er beskadiget, de er vanskelige at reparere, så behandlingen af ​​denne sygdom er hovedsageligt rettet mod lindre symptomerne og dialyse er den mest almindelige behandling. Ud over dialyse nyretransplantation betragtes som den mest effektive behandling for nyresygdom, men det vil tage lang tid at finde en donor, og det vil koste en masse penge.

Hvilken behandling er mere effektiv end dialyse til behandling af nyresvigt?

For at hjælpe patienter leve bedre nyresygdom, eksperter viet mange år til studiet af nye metoder til behandling af nyresygdom. Baseret på traditionel kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kommer til virkelighed. Denne nyskabelse af traditionel kinesisk medicin og bringer nyt håb til patienter, der har en nyresygdom.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til behandling af nyresvigt?

På den ene side, mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som beskrevet i dilatere blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedværdigende ekstracellulære matrix. Efter at de effektive ingredienser trængt læsionen del, kan de stoppe udgivelsen af ​​inflammatoriske faktorer og rengøres fra skadelige stoffer. Således kan det stoppe forringelsen af ​​renal hurtigt og effektivt.

På den anden side, kan Osmotherapy Micro-kinesisk medicin aktivere selvreplikation af de renale funktionelle celler og stimulere genvinding af strukturen af ​​nyrerne. De aktive ingredienser i kinesisk medicin kan blokere renal fibrose, spile arterierne og forbedre dysfunktion. I mellemtiden kan lægemidlet fremme sekretion af vækstfaktorer, for at aktivere dannelsen af ​​nye blodkar og fremskynde genopbygning glomeruli. Efter systemisk behandling, vil din nyrefunktion forbedre. Således vil dit kreatinin niveau falde.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213