onsdag den 27. januar 2016

Hvilke urter kan være en dejlig oplevelse glomerulonephritis


Hvilke urter kan være en dejlig oplevelse glomerulonephritis

Hvilke urter kan være en dejlig oplevelse glomerulonephritis

Glomerulonephritis ikke er livstruende på kort tid, så det blev konstateret, at tidlig behandling. For nylig en patient stillede et spørgsmål til os via e-mail Asya.yue@mail.ru, at urter kan være en dejlig oplevelse glomerulonephritis eller ej. Her vil vi tale om denne sag, og jeg håber, at det kan hjælpe flere patienter i nyresygdom.

1. Generel behandling af glomerulonephritis

Glomerulonephritis er en kronisk nephritis, og grundlæggende klinisk proteinuri, hæmaturi, hypertension og ødem. I den vestlige medicin, som regel i første omgang lægerne brugt nogle medicin for at reducere inflammation og undertrykke immunsystemet, hvilket kan holde tilstanden under kontrol og lindre symptomerne forbundet, såsom opsvulmede ankler og fødder. Typisk ordineret medicin for glomerulonephritis omfatter:

Kortikosteroider

De kan blokere de kemikalier i immunsystemet, der er ansvarlig for at forårsage inflammation. Dosen af ​​disse lægemidler bør reduceres indtil tilstand forbedres, da de kan forårsage alvorlige bivirkninger.

Immunosuppressiv

Disse lægemidler kan undertrykke immunsystemet, som kan føre til nyreskader.

ACE-hæmmere

Disse lægemidler kan medvirke til at forbedre blodgennemstrømningen og forårsage fjernelse af overskydende salt og vand fra kroppen. Således vil blodstrømmen forbedre, og blodtryk under kontrol.

Ikke desto mindre er de førnævnte stoffer kun behandle symptomerne på lupus. Endvidere let at tilbagefald. Under denne betingelse, en radikal terapi og naturlige påkrævet. Urte behandling er stærkt anbefalet af eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital.

Ikke desto mindre er de førnævnte stoffer kun behandle symptomerne. Endvidere let at tilbagefald. Under denne betingelse, en radikal terapi og naturlige påkrævet. Urte behandling er stærkt anbefalet af eksperter i Shijiazhuang Hospital nefropati.

2. kinesiske urter til behandling af glomerulonephritis

Kinesisk urtemedicin i vores hospital er en systematisk behandling, som har til formål at regulere unormale immunsystem, reparere beskadigede nyre celler og forbedre nyrefunktionen. Denne systematiske terapi kaldet immunterapi, som er en kombination af traditionel kinesisk medicin og moderne teknologi medicin. Du kan sende dine medicinske journaler til stillingen asya.yue@mail.ru eller tale med vores online læger direkte.