fredag den 29. januar 2016

Hvor længe patienten af ​​nyresvigt kan leve efter at have stoppet dialyse


Hvor længe patienten af ​​nyresvigt kan leve efter at have stoppet dialyse

Hvor længe patienten af ​​nyresvigt kan leve efter at have stoppet dialyse

Hvor længe patienten af ​​nyresvigt kan leve efter at have stoppet dialyse? Du ved, dialyse er den mest almindelige måde at forlænge levetiden af ​​nyresvigt, men nogle mennesker er tilbøjelige til at stoppe efter en periode med behandling på grund af nogle årsager. Så hvor længe patienten kunne leve nyresvigt efter at have stoppet dialyse?

Dialyse er en af ​​de mest almindelige måder at overleve nyresvigt symptomer, kan hjælpe folk til at leve bedre og længere.

Men problemet er, nyrefunktionen kan forbedres efter dialyse; derfor, så snart patienten har nyresvigt take dialyse, har de tendens til at gøre det et par gange. Og når de stopper dialyse, vil toksiner opbygge hurtigt i deres blod. Disse toksiner cirkulerer i blodet og kan forårsage skade på andre organer. Hjertesvigt er den mest almindelige komplikation af nyresvigt, såvel som den førende dødsårsag i nyresvigt.

Han sagde, at hvis de patienter med nyresvigt kun kan leve i en kort en til fire uger efter dialyse.

Er der andre behandlinger kan hjælpe folk lever længere?

Nyretransplantation er en af ​​de bedste måder at løse problemer med nyrerne, kan det hjælpe folk slippe af dialyse. Men på grund af mange grunde, nogle mennesker kan ikke acceptere det, såsom mangel på penge, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, serøs, og så videre.

Urter kinesisk medicin, især Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, er det almindeligt brugt til sin bemærkelsesværdige helbredende virkning og lidt bivirkning. Det centrale punkt er, at det kan forbedre nyrefunktionen, at inddrive renal vævsskade og beskytte det resterende væv mod yderligere skader.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213