søndag den 24. januar 2016

Hvad er årsagerne til stigningen i nyrerne, og hvordan man behandler det?


Hvad er årsagerne til stigningen i nyrerne, og hvordan man behandler det

Hvad er årsagerne til stigningen i nyrerne, og hvordan man behandler det?

Hvad er årsagerne til stigningen i nyrerne, og hvordan man behandler det? hvis vi kender årsagerne til det er nyttigt til behandling af denne sygdom, så før du indtaster behandling, lad os se på årsagerne først.

Hvad er årsagerne til stigningen i nyrerne?

Øget renal henviser til nyren er større end standardstørrelsen, der kan være forårsaget af nyresygdom eller andre sygdomme i den underliggende. Polycystisk nyresygdom Syndrome, nyresten og ensidig hydronefrose er almindelige årsager til forstørrede nyrer.

Polycystisk nyresygdom: Øget nyren er et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom syndrom, da der er mange cyster vokser i nyrerne.

Nyresten: nyre sten, hvoraf de fleste er salte og mineraler. Hvis en nyre stenblok urin, kan denne betingelse føre til nyre hævelse.

Hydronefrose: Resultatet er en udvidelse af hydronefrose nyre. Hydronefrose refererer til den tilstand, at urinen ikke kan komme ind i blæren og nyrer support.

Sådan behandler forstørrede nyrer?

1. Behandling af hydronefrose

Ved hjælp af en Foley kateter eller nephrostomy røret for at omgå forhindringer og dræne blæren, kan lindre symptomerne på hydronefrose.

2. Behandling af polycystisk nyresygdom

Til behandling af polycystisk nyresygdom, bør det indeholde flere aspekter: kontrol af symptomerne hos patienter, begrænsning af cyster i nyrerne og beskyttelse nyrefunktion. Derfor vil vi gerne introducere Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, der opfylder disse krav. Hvis du vil vide mere om denne behandling, kan du sende e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

3. Behandling af sten nyre

Der er to måder at behandle nyresten litotripsi at bryde op en sten eller tager medicin for nyresten nedbrydes.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213