fredag den 29. januar 2016

Er det muligt helt at helbrede FSGS børn?


Er det muligt helt at helbrede FSGS børn

Er det muligt helt at helbrede FSGS børn?

Min søn (8 år) lider FSGS, har vi allerede modtaget behandling i 1,5 år, kan det være helt helbredt? Faktisk FSGS er vanskelige at helbrede, især for børn. Men, som en patient, bør du ikke bekymre dig for meget, fordi sygdommen også kan styres med den rette behandling og kost.

Hvorfor FSGS vanskelige at helbrede?

FSGS som følge af beskadiget glomeruli, og du ved, at det er svært at helbrede glomeruli efter skade, og i øjeblikket er der ingen behandling, der kan gendanne dem, så det er vanskeligt at behandle FSGS.

Sådan behandler FSGS?

Som vi har nævnt ovenfor den beskadigede glomeruli vanskeligt at blive repareret, men vi kan bruge passende behandling til at beskytte de tilbageværende dem mod skader, således at forhindre sygdommen i at gå værre.

Osmotherapy mikro kinesisk medicin som en af ​​den effektive behandling af nyresygdom, kan den også anvendes ved behandling af FSGS. Ved hjælp af denne behandling, kan patienter med FSGS får en chance for at leve et liv uden dialyse eller nyretransplantation. Hvis du er heldig og kan få det behandles tidligt, kan leve som en normal person. Således er denne behandling er et godt valg for de fleste patienter, især børn.

Fra ovenstående kan vi ved, at FSGS ikke kan helbredes fuldstændigt, men det kan styres godt gennem Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213