lørdag den 16. januar 2016

Kan patienten CRF får en chance for at undgå dialyse


Kan patienten CRF får en chance for at undgå dialyse

Kan patienten CRF får en chance for at undgå dialyse

En af mine slægtninge, han har end-stage nyresygdom, og jeg vil gerne vide, om han kunne få en chance for at undgå dialyse. hans 35 år, Hertil kommer, hævelse af benene, han ikke har andre alvorlige symptomer.

Som vi alle ved, er svært at helbrede kronisk nyresvigt, men med den rette behandling kan styres godt, det er, hvis din slægtning kan få en ordentlig behandling, kan han få en chance for at undgå dialyse.

Hvorfor er din slægtning kan have en chance for at undgå dialyse?

1. Du ved, den vigtigste årsag til nyresygdom er mangel på blod og ilt til cellerne i nyren. fra din beskrivelse, selv om det var i slutstadiet nyresvigt. Men mængden af ​​urin i orden, hvilket betyder, at det meste af blod og ilt kan stadig gennem deres nyreceller. der er potentiale for at forbedre sine beskadigede celler i nyrerne.

2. for sine rapporter, selv om meget toksin i kroppen, men elektrolytten er dybest set normal. Desuden var der på nuværende tidspunkt for hævelser i benene, bortset fra at det ikke har nogen anden væsentlig ubehag såsom opkastning, hjertesvigt, åndedrætsbesvær. relativt set, at patienten af ​​nyresvigt, hans tilstand er ikke alt for dårlig til at få behandling.

3. Han er kun 35 år, og stadig ikke tage dialyse eller anden sygdom historie. sammenlignet med gammel patient har en god krop at komme sig.

Som læge, jeg anbefale ham at tage alternativ behandling i tide, således at det kan forbedre nyrefunktionen før og derefter få et bedre liv uden dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213