lørdag den 30. januar 2016

Hvordan man kan reducere højt kreatinin niveau hurtigt


Hvordan man kan reducere højt kreatinin niveau hurtigt


Højt kreatinin niveau betyder, at der er en masse af toksiner i kroppen. Og det er som regel, nyreproblemer. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til yderligere skader på nyrer og gøre skade på andre organer. Dialyse er således en hurtig behandling for at reducere højt kreatinin niveau?

Ja, dialysebehandling er hurtig til at reducere det høje kreatinin.

1, dialyse - en kunstig nyre, der hjælper filter toksiner udskiftning nyrer ikke fungerer uafhængigt af hinanden. Dette er den hurtigste måde at reducere det høje kreatinin. Og dialyse er obligatorisk, når kreatinin niveau er meget højt. Men dialyse kan forårsage nogle bivirkninger, der kan forværre din tilstand, såsom infektion, lavt blodtryk, kvalme, opkastning, tør eller kløende hud, uro i benene og muskelkramper. Endvidere dialyse reducerer overlevelse. I denne tilstand, du virkelig ønsker at undgå dialyse, ikke?

2 Endvidere kan dialysebehandling bruge andre behandlinger til at reducere det høje niveau af kreatinin hurtigt?

Ja, selvfølgelig. Dialyse er hurtig, men ikke kun til behandling af høje niveauer af kreatinin. I vores samfund, nyre problemer, ud over dialyse, anbefaler vi, at du vælger en blod rensning terapi. Denne terapi ikke kun reducerer niveauet af kreatinin højere hurtigt, men også genopretter funktionen af ​​nyrerne. De fleste patienter kommer til vores hospital til behandling.

I dag siger jeg til jer tre trin i behandlingen af ​​blod rensning:

- Kombiner forskellige metoder af blod rensning for at rense deres blod

- Levering af nogle næringsstoffer blod

- Restaurering af nyrefunktion

Den vigtigste årsag til skader på nyrer er din forurenet med blod, så blod rensning terapi er en radikal metode til behandling for din tilstand. Ud over at sænke det høje kreatinin niveau, kan denne behandling også forbedre nyrefunktionen ved at tilvejebringe renale visse næringsstoffer, fjerne blod stasis, udvidelse af aflejringer af immunkomplekser og aktivere selvhelende system.

Dialyse midlertidigt hurtig behandling for at reducere forhøjet kreatinin mens blod rensning terapi radikalt hurtig behandling. Hvilken en foretrækker du? Jeg tror, ​​at de fleste af jer vælger blod behandlingsformer forurening. Om mere information om forurening af blod terapi eller begge at komme til vores hospitalet til behandling, kan du sende en besked til asya.yue@mail.ru mail eller forlade en note nedenfor. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.