søndag den 24. januar 2016

etape og 45% af nyrefunktionen, kan få en chance for at vende tilbage til et normalt liv?


etape og 45% af nyrefunktionen, kan få en chance for at vende tilbage til et normalt liv

etape og 45% af nyrefunktionen, kan få en chance for at vende tilbage til et normalt liv?

Jeg er en patient 3 nyresygdom, og nu er min nyrefunktion er 45%, jeg vil gerne vide, for min sag, kan jeg få en chance for at vende tilbage til et normalt liv? Jeg ønsker virkelig ikke at acceptere, at dialyse eller en nyretransplantation for resten af ​​mit liv.

Faktisk patienten 3 nyresygdom og 45% af nyrefunktionen, de stadig har en chance for at vende tilbage til et normalt liv, så længe de kan modtage regelmæssig behandling i tide. Du ved, at den tredje fase er et meget vigtigt skridt. På dette stadium er de fleste celler ikke er beskadiget nyre nekrose og tidlig behandling med disse celler kan blive beskadiget og restaureret nyrefunktion kan forbedres gradvist. Efter nyrefunktionen forbedret, kan nyrerne fungere effektivt, og patienten kan leve et normalt liv uden anden behandling.

Hvilken behandling kan hjælpe patienter 3-trins nyresygdom at vende tilbage til et normalt liv?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en slags unikt kinesisk medicin behandling af ekstern applikation med naturlægemidler poser af kinesisk medicin af det aktive materiale på bagsiden af ​​patienten, parallelt med hans nyre, Shen Shu punkt-molekyle urter vibrerende fra en medicinsk maskine, trænger gennem den menneskelige krop fra huden, celler og væv rum følgerum endelig kommer ind i nyren at forbedre renal mikrocirkulationen og effektivt reparere beskadigede nyrefunktion. Med denne behandling, kan patienten 3-trins nyresygdom får en chance for at vende tilbage til et normalt liv.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213