fredag den 15. januar 2016

Kan jeg gendanne nyreinsufficiens og kreatinin 1000


Kan jeg gendanne nyreinsufficiens og kreatinin 1000

Kan jeg gendanne nyreinsufficiens og kreatinin 1000

Jeg er en patient med kronisk nyresygdom, 39 år og en kvinde. Jeg har en pludselig nyresvigt kan skyldes kost, og min kreatinin 1000 til dialyse. Kan jeg gendanne fra det?

Kun fra din beskrivelse, kan jeg ikke give en eksakt svar, fordi han ikke var i stand til at afgøre, om akut eller kronisk nyresvigt.

Hvis kreatinin niveau stiger til 1000 og nyrerne lukket pludselig, han sandsynligvis vil pege på akut nyresvigt. I dette tilfælde, hurtig og effektiv behandling stadig giver dig en chance for at komme sig efter nyresvigt. Dette skyldes, at de beskadigede nyrer af akut nyresvigt er ikke konstant. Det er muligt for nyrepatienter at inddrive deres beskadigede nyrer helt.

Dialyse er en behandling, der kan hjælpe med at beskytte de resterende nyre fungerer væv fra yderligere skader og for at give en god intern miljø for de beskadigede nyre celler til at komme sig.

Men hvis dine nyrer er begyndt at miste sin funktion i lang tid, og du behøver ikke genkende ham uden tydelige symptomer, ikke er i stand til fuldt ud at gendanne de beskadigede nyrer. Dette er på grund af de iboende nyreceller, i dette tilfælde nekrotiske, nogle kun beskadiget, og kun et par andre sunde. I øjeblikket er der ingen specifik behandling for at opretholde nekrotiske nyreceller mere. Det, vi kan gøre, er at genoprette skadede nyreceller og beskytte de tilbageværende nyre fungerende væv.

Den vigtigste behandling kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Som en nyskabelse af traditionel kinesisk medicin (TCM), kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy træffe effektive ingredienser i kinesisk medicin for at nå nyre læsioner direkte. Således fodre de beskadigede nyrer, øge strømmen af ​​blod til nyrerne, hurtig genopretning af nyrer filter og regulere det indre miljø. Efterhånden som sygdommen status af patienterne, læger ordinere de rigtige medicin til at forbedre deres helbred.

For at få en detaljeret behandling plan, har vi brug for at vide mere om din tilstand sygdom. Mail sendt til asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK: Asyayue, tak.