søndag den 31. januar 2016

Hvad vil der ske, hvis en patient med nyresvigt, kreatinin 8.2 nægte dialyse?


Hvad vil der ske, hvis en patient med nyresvigt, kreatinin 8.2 nægte dialyse

Hvad vil der ske, hvis en patient med nyresvigt, kreatinin 8.2 nægte dialyse?

Hvad vil der ske, hvis en patient med nyresvigt, kreatinin 8.2 nægte dialyse? Generelt er en patient med et så højt niveau af kreatinin, vil en læge anbefale dem til dialyse, men på grund af bivirkningerne af dialyse, behøver nogle patienter ikke vil acceptere det.

Hvad vil der ske, hvis en patient med nyresvigt, kreatinin 8.2 nægte dialyse?

Du ved, kreatinin 8.2 er væsentligt højere end det normale niveau, har tilstanden af ​​sygdom været i slutstadiet nyresygdom. Generelt efter tilstanden af ​​patientens slutstadiet nyresvigt, vil de lider flere symptomer eller komplikationer, så de har brug dialyse for at lindre disse symptomer. Hvis de ikke tage denne medicin i tide, vil de lide mere smerte og sygdom vil gå til værre hurtigt, vil deres liv være endnu større risiko.

Hvilken behandling kan være et alternativ til dialysebehandling?

Når det kommer til alternative behandlinger af dialyse, kan tages højde for mange behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin. Men her, foretrækker jeg, at du anbefale Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, er det en af ​​de mest effektive behandlinger for nyresvigt. Med denne behandling, kan patienter med kreatinin 8.2 lindre symptomerne baserede årsager, desuden kan deres nyrefunktion forbedres til en vis grad, for at få chancen for at leve et liv uden dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213