mandag den 11. januar 2016

Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt med en kreatinin på 8,4?


Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt med en kreatinin på 8,4

Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt med en kreatinin på 8,4?

Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt med en kreatinin på 8,4? Generelt patienter med en kreatinin på 8,4, vil lægen anbefale dem til dialyse, så de kan leve bedre. Men, som det er velkendt, vil dialyse bringe nogle bivirkninger, således at nogle patienter vil undgå det.

Hvad er bivirkninger af dialyse vil bringe?

Dialyse er en nyttig, men lang tids brug vil medføre nogle bivirkninger, herunder lavt blodtryk, infektion, muskelkramper, træthed, hovedpine, feber, kløe, kvalme, anæmi, elektrolytubalance, peritonitis, brok og infektionssygdomme, og så videre .

Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt?

Dialyse er foreslået for patienter med nyresvigt, som det kan hjælpe med at rense blodet. Vi ved alle, at nyren er det organ er ansvarlig for filtrering af blodet og producere urin. Under denne proces kan affald i kroppen trykkes med overdreven væske i urinen som begge. Når nyrerne er påvirket og nedsat nyrefunktion alvorligt affald, som skal sendes til nyrerne vil ophobes i blodet.

Så hvis vi kan finde nogle måder at forbedre funktionen af ​​nyrerne, kan patienten få en chance for at leve uden dialyse.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det forbedre nyrefunktionen, for at genoprette beskadigede nyrer og beskytte dem mod yderligere skader. Så med denne behandling, kan patienten undgå nyredialyse gradvist.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213