tirsdag den 26. januar 2016

Hvordan man kan reducere kreatinin 4.6 i polycystisk nyre


Hvordan man kan reducere kreatinin 4.6 i polycystisk nyre

Hvordan man kan reducere kreatinin 4.6 i polycystisk nyre

Min mor blev diagnosticeret som polycystisk nyresygdom, og lægen fortalte os, at hun kreatinin niveau til 4,6. Kan du fortælle mig, hvad det betyder, når kreatinin 4.6 polycystisk nyresygdom og hvordan man kan reducere den?

Creatinin 4.6 i polycystisk nyresygdom, hvad betyder det?

Ærligt, kreatinin ved 4,6 polycystisk nyresygdom betyder: 1. det nefroner beskadiges mere end 70%. 2. Der er høje ophobede giftstoffer i hendes krop, så hun ikke ønsker at spise mad og altid føler sig meget træt. 3. cyster på nyrerne den er stor nok, at det allerede har skadet nyrerne. Hvis flere og flere toksiner akkumuleres i kroppen, opstår mange andre komplikationer, for eksempel kardiovaskulære sygdomme (CVD), uræmisk encephalopati, gastrointestinale sygdomme, sygdomme i nervesystemet, etc. Alle disse sygdomme er meget farlige for livet. I et ord, din mor er nu i en fase af livet, er tidlig behandling kraftigt antydet til hende.

Hvordan man kan reducere kreatinin på 4,6 polycystisk nyresygdom?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​de mest effektive behandlinger for polycystisk nyresygdom, kan det ikke blot reducere de høje kreatinin niveauer, men også kan gendanne den beskadigede væv i nyrerne, så det er et godt valg for din mor. Jeg tror, ​​med hjælp af denne behandling, kan hun få sin sygdom under god kontrol. Hvis hun kan få det behandles tidligt, kan det få en chance for at reducere størrelsen af ​​cyste, og de hæmmer deres genvækst.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213