mandag den 11. januar 2016

Hvilke yderligere foranstaltninger bør tage patienten


Hvilke yderligere foranstaltninger bør tage patienten

Hvilke yderligere foranstaltninger bør tage patienten

I klinikken, altid dialyse anvendes til patientens nyresvigt, at lindre deres symptomer, såsom høje niveauer af kreatinin.

Men nogle gange, at patienten vil finde deres kreatinin niveau stadig på et højt niveau efter dialyse. Derefter hvilke yderligere skridt skal være tålmodig for at gøre, hvis de står over for sådan et problem?

Hvorfor kreatinin niveauer fortsat høj efter dialyse?

Under de fleste betingelser dialyse kan reducere serumkreatininniveau til en vis grad, men nogle gange kan det ikke opnå denne effekt, hvilket kan skyldes utilstrækkelig dialyse. Det vil sige, har patienten ikke har modtaget et tilstrækkeligt antal gange for dialyse, som de har brug for.

Udover manglen på dialyse, kost og andre faktorer kan også påvirke niveauet af kreatinin, så det er en patient med nyresvigt glem ikke at kontakte din læge i tide, så du kan lide mindre smerte.

Hvilke yderligere foranstaltninger skal patienten tage?

Som jeg tror, ​​det bør være en effektiv behandling. Jeg mener, at hvis dialyse ikke kan hjælpe dig mere, er du nødt til at ændre mere effektiv behandling i tide. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det være et godt valg for dig. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at lindre bivirkninger som følge af dialyse, kan det også hjælpe dig med at slippe af dialyse ved at forbedre nyrefunktionen gradvist.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213