lørdag den 30. januar 2016

Dialyse er nødvendig for en høj grad af kreatinin i blodet


Dialyse er nødvendig for en høj grad af kreatinin i blodet

Dialyse er nødvendig for en høj grad af kreatinin i blodet

Generelt når serumkreatinin større end 5 mg / dl til fremstilling af en dialyse læge tilbud. Men det er nødvendigt for dialyse, blod kreatinin høj? Jeg tror, ​​at alle de høje niveauer af kreatinin, vil patienterne have et mirakel. I denne artikel vil i pleje af nyre center hjælpe dig med at lære mere og få en god løsning.

Når vi nævnte dialyse, vil de fleste patienter i nyrerne huske deres lidelse stor smerte med denne behandling, og mange patienter nyre ønsker at stoppe deres dialyse og leve et normalt liv. Men hvorfor patienter med nyresygdom ikke ønsker at tage dialyse?

Dialyse er en erstatning terapi og redde livet for patienter med nyre, når de modtager et højt niveau af kreatinin. Når du får en høj kreatinin, hvilket betyder, at dine nyrer er beskadiget alvorligt med lav nyrefunktion, og der vil være en masse af toksiner og affaldsprodukter ophobes i blodet, hvilket kan forårsage nogle alvorlige symptomer, såsom kvalme, opkastning, kløe, etc. . Dialyse er den hurtigste måde at rense blodet og fjerne affald. Dog kan dialyse ikke gendanne nyrefunktionen, såvel som lang sigt dialyse vil medføre nogle alvorlige bivirkninger og påvirke dit normale liv.

Dialyse er påkrævet for høj kreatinin i blodet?

Svaret er ja. I vores hospital, Hospital Shijiazhuang nefropati, vores specialister bruger deres mere end 30 års erfaring i behandling af alle former for sygdomme i nyrer, og de gjorde et system af behandling for at genoprette funktionen af ​​nyrerne, som kan hjælpe med at forhindre dialyse for høj kreatinin.

Anbefalet System og kinesiske behandlinger omfatter blod rensning terapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Blood rensning terapi: gennem vedtagelse af forskellige blod rensningsmetoder, kan det hjælpe med at fjerne giftstoffer og affald, og levere mere blod til den nødvendige ernæring, der kan gøre en god indre miljø i kroppen, og det vil være godt for videre behandling.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Der er en masse unik og speciel kinesisk medicin i Osmotherapy, og det er eksterne og urte-behandlinger, der behandler nyresygdom naturligt og effektivt. Det kan hjælpe at genoprette skadede nyre væv og genoprette nyrefunktionen.

En systemisk behandling, kan din nyrefunktion effektivt forbedret, og dine nyrer fungerer godt, at kreatinin trække fra roden. Således kan du reducere det høje niveau af kreatinin i roden og undgå dialyse. Hvis du ønsker at vide mere information om behandling af høj kreatinin og undgå dialyse, kan du lægge en besked nedenfor, eller du kan også sende til asya.yue@mail.ru mail eller give os et budskab nedenfor.