tirsdag den 26. januar 2016

Dialyse er gavnligt til behandling af nyresvigt med kreatinin på 7,9?


Dialyse er gavnligt til behandling af nyresvigt med kreatinin på 7,9

Dialyse er gavnligt til behandling af nyresvigt med kreatinin på 7,9?

Jeg er en patient af nyresvigt og min kreatinin var steget til 7,9. Min læge anbefalede mig til dialyse, men jeg ønsker ikke at acceptere det. Dialyse er nyttigt for mig? Er der andre muligheder for mig?

I Deres redegørelse for din kreatinin niveau er meget højere end normalt. toksiner, skal det fjernes af nyrerne, hvor den stigende, er der kun 30% -50% af nyrefunktionen orlov. I dit tilfælde, er det tid for dig at gøre den rigtige behandling, så snart forholdene fortsat udvikle sig, vil du blive konfronteret med dialyse i den nærmeste fremtid.

Dialyse er gavnligt til behandling af nyresvigt med høj kreatinin niveauer?

Dialyse kan lindre nogle af symptomerne, men kan ikke behandle nyresvigt i de bagvedliggende årsager. Selv om det kan fjerne nogle toksiner, forbliver toksin makromolekyle i kroppen igen for nyreskader. Desuden kan det fjerne strømmen af ​​kroppen. lang tid for ham. patienten vil være svagere og svagere, vil immunsystemet lavere og lavere. det kan nemt forårsage mange bivirkninger, såsom træthed, manglende appetit, og andre. Hvornår begynder dialyse, hvis der ikke er nogen anden måde, er det nødvendigt at tage patienten til dialyse ofte, så vi ikke tilbyde patienten til at tage det.

Er der andre muligheder for patienter med nyresvigt med høje kreatinin niveauer?

En af vores vigtige til behandling af nyresygdom er Osmotherapy mikro-kinesisk medicin, som er baseret på traditionel kinesisk medicin og vedrører en reserveret måde. vi bruger den til at hjælpe mange patienter fra 64 lande til at forbedre nyrefunktionen og slippe af dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213