tirsdag den 26. januar 2016

Er det muligt for ESRD patient for at undgå dialyse


Er det muligt for ESRD patient for at undgå dialyse

Er det muligt for ESRD patient for at undgå dialyse

Jeg er træt af nyresygdom med høje niveauer af kreatinin, en læge fortalte mig, at min sygdom har udviklet sig til den afsluttende fase, men jeg har ikke nogen store symptomer, anæmi og kun lave niveauer af calcium. Jeg vil gerne vide, om jeg har en chance for at undgå dialyse?

Generelt de fleste patienter med terminal nyresygdom, dialyse, bør de tage for at mindske disse symptomer, de har lidt. Men for din sag, jeg er meget glad for at meddele Dem, at der stadig er en chance for at undgå dialyse.

Hvorfor har du, som patient slutstadiet nyresvigt, har du stadig en chance for at undgå dialyse?

Mens du er i de sidste stadier af nyresygdom, men, som du sagde, at du ikke er udviklet nogen alvorlige symptomer, såsom kvalme, åndenød (kun forekommer disse gener, bør du starte dialyse højre væk), så hvis du kan få nogle anden ordentlig behandling for at hjælpe dig med at forhindre din sygdom går værre, så har du en stor chance for at undgå dialyse.

Som du ved, dialyse er en metode til at redde livet for patienter med nedsat nyrefunktion. Det kan imidlertid ikke behandle nyresvigt og kan forbedre nyrefunktionen overhovedet. Endnu værre er det, kan det påvirke livskvaliteten og forkorte levetiden betydeligt på grund af komplikationer. Da patienten dig bedre drage fordel af denne mulighed for at forbedre din tilstand af sygdom, så du kan leve uden dialyse kvalitet.

Kort sagt, i det øjeblik, du har stadig ikke udviklet nogen symptomer og svært ubehag. Hvis du kan beskytte din resterende nyrefunktion er god, og forbedre den på dette grundlag, kan du undgå udbrud af dialyse. Således er det vigtigt for dig at have en systematisk behandling i tide.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213