torsdag den 28. januar 2016

Hvordan til behandling af nyresygdom med kreatinin 2,48


Hvordan til behandling af nyresygdom med kreatinin 2,48

Hvordan til behandling af nyresygdom med kreatinin 2,48

"Min kreatinin niveau var 2,48, jeg vil gerne vide, hvad det betyder." I virkeligheden, i klinikken, kreatinin niveau på 2,48 betyder, at sygdommen er i øjeblikket i fase 3 af kronisk nyresygdom, blev nyrerne moderat beskadiget. Du er nødt til at tage behandling for at stoppe progressionen af ​​sygdommen, hvis venstre ubehandlet, at sygdommen kommer i nyresvigt.

Fase 3 er en afgørende tidspunkt, hvis folk kan vedtage en systematisk proces med tid, kan de få en chance for at vende det. Ellers kan sygdommen komme ud af kontrol, og de kan have til at tage dialyse eller nyretransplantation.

Kinesisk medicin har vist sig at fantastisk virkning i behandlingen af ​​nyresygdom, kan det vende sygdommen ved at forbedre nyrefunktionen. Her nævner vi en enkelt terapi, en række behandlinger under behandlingen, vil lægerne arrangere en række af dem i overensstemmelse med den smertefulde tilstand af patienten.

Kendte metoder til behandling er de første syv behandling, samarbejder med hinanden, kan de opnå en bedre terapeutisk effekt. De er kendt som en varm komprimere terapi, bad terapi, moxibustion terapi, Oral kinesisk medicin terapi, bade for behandling af fødder, behandlingscyklus, lavement terapi, som alle er baseret på traditionel kinesisk medicin urt, men adskiller sig med ham. De har de samme fordele med det, men har ikke bivirkninger fra den. Det betyder, at de kan helbrede nyresygdom med ringe bivirkning. Hvis du ønsker at vide mere information om dem, klik her.

Af det ovenstående ved vi, at niveauet af kreatinin på 2,48 betyder, at sygdommen er nu i den fase 3 kronisk nyresygdom, ved hjælp af kinesisk medicin. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp i behandling af nyresygdom, kan du sende e-mail til os eller straks kontakte vores læge på WhatsApp / Viber, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779