søndag den 24. januar 2016

Creatinin på 2,5, hvilket indikerer tredje fase af nyresygdom?


Creatinin på 2,5, hvilket indikerer tredje fase af nyresygdom

Creatinin på 2,5, hvilket indikerer tredje fase af nyresygdom?

Creatinin på 2,5, hvilket indikerer tredje fase af nyresygdom? I klinikken, niveauet af kreatinin som indikator for nyresygdom, kan det afspejle tilstanden af ​​nyrerne til en vis grad, men det er ikke følsomme, så vi kan ikke sige præcis, på hvilket stadium af sygdommen i alt afhængigt af niveauet af kreatinin, kan vi kun gøre et groft skøn.

Creatinin på 2,5, hvilket indikerer tredje fase af nyresygdom?

Generelt creatinin 2,5 tilhører 3-trins nyresygdom. Men du ved, niveauet af kreatinin er ikke den eneste indikator for nyresygdom, derudover er der mange faktorer, der påvirker niveauet af kreatinin. Så vi kan kun gøre en grov diagnose af niveauet af kreatinin, hvis du ønsker at fortsætte diagnosen, er det nødvendigt at tage nogle andre faktorer.

Sådan behandler nyresygdom med en kreatinin på 2,5?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan være et godt valg for patienter med nyresygdom, og kreatinin 2.5. Det er slags unikke kinesisk medicin behandling af ekstern applikation med naturlægemidler poser af kinesisk medicin af det aktive materiale på bagsiden af ​​patienten, parallelt med hans nyre, Shen Shu (UB 23), urter-molekyle vibrerende fra en medicinsk maskine, trænger gennem den menneskelige krop fra huden celle væv plads og rum og netværk sekventielt endelig ramte nyrerne til at forbedre renal mikrocirkulationen og effektivt reparere beskadigede nyrefunktion.

Med denne behandling, kan patienten med en kreatinin på 2,5 være i stand til at nyde høj livskvalitet uden dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213