lørdag den 23. januar 2016

Nogle grundlæggende viden om nyresvigt


Nogle grundlæggende viden om nyresvigt

Nogle grundlæggende viden om nyresvigt

Nyresvigt er en tilstand, hvor nyrerne ikke fungerer godt nok. Sunde nyrer er ansvarlige for rengøring af blod ved at fjerne overskydende vand og affaldsprodukter fra kroppen. Desuden har de frigive visse hormoner til at bevare vores generelle sundhed. Men hvis nyrer er beskadiget, at de ikke fungerer optimalt. Når mere end 85% af nyrefunktionen er tabt, vi kalder det nyresvigt eller end-stage nyresygdom.

Fordi mange forhold kan føre til nyresvigt, kan nyresvigt forekomme meget pludseligt eller langsomt over tid. Under denne proces kan mange af symptomerne forekommer at forværre tilstanden af ​​patienterne, såsom kløe af huden, muskelkramper, kvalme og opkastning, væskeophobning, etc. Alle disse tegn på ubehag og opfordre patienter med nyresvigt til at tage en renal substitutionsterapi.

Dialyse er normalt bruges til at erstatte beskadigede nyrerne til at rense blodet og fjerne affald. Men længere i dialysepatienter, jo mindre deres krop. Dette skyldes, at dialyse ikke kan være så effektive som normale nyrer, og han kan ikke gøre noget for at reparere den beskadigede nyre. Nyretransplantation anden udførelsesform behandling af nyreinsufficiens, men ikke alle, kan patienter med nyresvigt være en kandidat til nyretransplantationer. Derefter en ny behandling, der kan vende skader på nyrer og forbedre nyrefunktionen er såsom mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi og behandling af forurenet blod. Desuden er en sund livsstil og kost er også vigtigt at forbedre den generelle sundhed af patienten og tilstanden af ​​nyrerne.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779