søndag den 31. januar 2016

Patienter kreatinin 574, ønsker ikke at tage dialyse, hvordan man behandler?


Patienter kreatinin 574, ønsker ikke at tage dialyse, hvordan man behandler

Patienter kreatinin 574, ønsker ikke at tage dialyse, hvordan man behandler?

Patienter kreatinin 574, ønsker ikke at tage dialyse, hvordan man behandler? For de fleste patienter, nyresygdom, de står et valg, der tager dialyse eller ej. i fortiden, vil de fleste af dem vælger at acceptere det, selv om de ved denne form for behandling vil bringe mange andre bivirkninger, som følge af, at de ikke har andet valg. men nu, med patienter nyresygdom har en anden mulighed i behandlingen af ​​denne sygdom, er der mange alternative behandlinger kan erstatte dialyse, og de kan hjælpe patienterne leve bedre uden dialyse.

Som vi nævnte i starten, er der nogle andre muligheder udover dialyse, så patienter med nyresygdom ikke nødvendigvis tage dialyse, kommer, serumkreatinin 574, er i den fjerde fase af nyresygdom, og patienter, der er på dette tidspunkt er der en chance der kan undgå dialyse.

kreatinin niveau 574 ønskede ikke at tage dialyse er meningen at gøre?

For patienter kreatinin niveau 574, men ønsker ikke at tage dialyse, kan de vælge et par alternative behandlinger af dialyse, som kan hjælpe dem til at leve bedre og længere uden dialyse.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er god terapi, denne behandling kan behandle nyresygdom og lavere kreatinin radikalt, uden bivirkninger, og det er meget praktisk, da en massage. Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, nyreskade reparation, genoprette funktionen

nyre og renal oprindelige struktur.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213