lørdag den 23. januar 2016

Hospital nefropati Shijiazhuang, om filialen i Rusland og Ukraine

Hospital nefropati Shijiazhuang, om filialen i Rusland og Ukraine

Spørgsmål: Min nyrefunktion er 16% nu, og jeg har hørt Hospital Shijiazhuang nefropati, som er en af ​​de specialiserede hospitaler i Kina. Ikke desto mindre, jeg bor i Moskva. Jeg vil gerne vide, om der er en filial i Rusland og Ukraine?

Svaret er nej. Indtil nu, er der en filial i Moskva og Ukraine. Shijiazhuang nefropati hospital placeret i Kina, og mange nyre eksperter, både traditionel kinesisk medicin og vestlig medicin på hospitalet for at hjælpe patienter nyresygdom verdensplan.

Som vi alle ved, kronisk nyresygdom er en udfordring for moderne medicin, således at de fleste af disse patienter har nyresvigt endelig og derefter begynde at gøre dialyse eller en nyretransplantation. Fordi der er ingen specifikke måder at vende nyreskader i vestlige medicin, at flere og flere eksperter i nyrerne opmærksomme på kinesisk medicin.

På hospitalet i Shijiazhuang nefropati, nyrespecialister primært bruger kinesisk medicin til behandling af nyresygdom og nogle vestlige medicin bruges til at kontrollere symptomerne på patienterne. Kendte metoder til behandling i dette hospital omfatter mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi, blod rensning terapi, celleterapi, oral kinesisk medicin, osv

Hvis du ønsker at få en personlig behandlingsmulighed for dig selv, kan du fortælle din læge online mere om din tilstand eller sygdom til at sende en testrapport på posthuset asya.yue@mail.ru . Så det første, kan du finde ud af, hvilke behandlinger der er bedst for dig og afgøre, om du kan slippe af med nyresygdom.