fredag den 22. januar 2016

Højt blodtryk påvirker begge nyrer


Højt blodtryk påvirker begge nyrer

Højt blodtryk påvirker begge nyrer

Hvis patienter har en historie af højt blodtryk i 5 ~ 10 år gammel eller mere, de kan forventes at have hypertensiv nefropati, dvs. begge nyrer lider af forhøjet blodtryk. For at forhindre nyresvigt, bør patienterne tage nogle af de metoder til omvendt nyreskader.

Hvor højt blodtryk påvirker nyrerne?

Som forklaret nephrologists, kan hypertension føre til en stigning i blodtrykket i blodkarrene. Når blodtrykket mod renal filtration membran forøges, vil yderligere protein sive ud. Til gengæld kan udsivning af protein føre til nyreskader filtreringen, der resulterer i en ond cirkel. Efterhånden som flere og flere iboende nyre celler er beskadiget, hypertensiv nefropati forværres i slutstadiet nyresvigt gradvist.

Hvordan skal man behandle med hypertensiv nefropati effektivt?

I overensstemmelse med de ovenfor anførte grunde bør patienter tage nogle behandlinger til at kontrollere deres høje blodtryk og effektivt vende skader på nyrerne. Derfor tilbød patienterne til at tage mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

En stor virkning af denne terapi er eksternt anvendt til at udvide blodkarrene i hele kroppen, samt nyrerne. Efter blodkarrene til at spile, vil presset på karvæggene naturligvis falde.

Den anden indlysende virkning er at normalisere blodcirkulationen. Som vi ved, blodcirkulationen har et tæt forhold til nyrerne. Normal blodcirkulation kan give en tilstrækkelig mængde af blod og ilt til cellerne er specifikke for nyrerne og hurtig genopretning af det ramte nyreceller.

Sidstnævnte effekt er at tilskynde selvhelende kapacitet i de berørte nyre celler. Som sygdomsstatus af patienterne, læger ordinere den rigtige lægemidlet for at opnå dette mål. Så disse stoffer ødelagt helt, og de effektive komponenter i kinesisk medicin kan trænge direkte ind i nyrerne via osmotiske celler. Derefter kan patienter med hypertensive nefropati styres meget godt.

Hvis du er interesseret om denne behandling, kan du konsultere online læger, send mail asya.yue@mail.ru , eller læg en besked nedenfor.