fredag den 15. januar 2016

Creatinin faldt fra 3,8 til 2,9, hvad betyder det?


Creatinin faldt fra 3,8 til 2,9, hvad betyder det

Creatinin faldt fra 3,8 til 2,9, hvad betyder det?

Creatinin faldt fra 3,8 til 2,9, hvad betyder det? Som vi alle ved, at niveauet af kreatinin er en indikator for nyresygdom, når serumkreatinin niveau er højt, betyder det, at nyresygdom forringes. Men så snart reduktionen i kreatinin niveau, det betyder, at sygdommen vil forbedre?

Hvad kan vi vide, om kreatinin faldt fra 3,8 til 2,9?

Efter et fald i serum-kreatinin på 3,8-2,9, skal du bevare kontrollen over det, hvis det er vedvarende, endnu lavere end 2,9, hvilket kan indikere din sygdom går godt, hvis niveauet af kreatinin stige igen, betyder du nødt til at tage yderligere skridt til at kontrollere din sygdom. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de mest effektive metoder til behandling af nyresygdom, kan det reducere høje kreatinin niveauer, forbedre nyrefunktionen.

Hvad er Micro-kinesisk medicin?

Det centrale punkt at behandle høje niveauer af kreatinin i nyresvigt for at forbedre nyrefunktionen. Kun når nyrefunktionen er en forbedring af affald i blodet kan vise tiden og en høj kreatinin niveau kan radikalt reduceret.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en nyskabelse af traditionel kinesisk medicin (TCM) bruges eksternt. Ved at knuse disse urter til pulver og sætte dem på plads nyre aktive ingredienser falder inden for de nyre læsioner direkte via permeameter.

Der er fire grundlæggende funktioner, de udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og trombose. Med denne behandling, kan nogle celler repareres og nyrefunktion kan blive væsentligt forbedret.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213