torsdag den 28. januar 2016

Hvad er symptomerne på den femte etape nyresvigt


Hvad er symptomerne på den femte etape nyresvigt

Hvad er symptomerne på den femte etape nyresvigt

Det femte nyresvigt er nyreskader patienten er meget alvorlige, og mange komplikationer vises på dette tidspunkt, hvilket vil forårsage en masse komplikationer for patienten.

Træthed: Træthed almindelig hos patienter med nyresygdom, og det vil være mere indlysende for fem patienter med stadium af nyresvigt. Faktisk er dette symptom forårsaget mangel. Som vi ved, det har den funktion at udskille nyre hormoner, blandt hvilke hormonet erythropoietin er afgørende for vores sundhed, og en mangel på erythropoietin-mangel forårsager erythrocytter, hvilket kan føre til anæmi.

Ødem: hævelse er almindelige hos patienter med nyresygdom, og kan være mere synlige i fem patienter med stadie af nyresvigt. Hævelse primært som følge af et stort tab af protein og en forsinkelse af natrium og væske. For en patient med en fem nyresvigt, kan han føler svært at trække vejret, og smerte i maven, fordi hævelse kan forekomme i maven og lungerne på dette punkt.

Ændringer i urinen: en patient med en fem-nyresygdom kan have åbenlyse ændringer i urinen som hyppig vandladning om natten, en krænkelse af farven på urin, skummet i urinen mv

Højt blodtryk: højt blodtryk optræder ofte hos patienter med nyresygdom, og det er sandsynligt at dukke op i patienter med stadie fem nyresvigt. Hypertension induceret nyreskade og forværre patientens tilstand er alvorlig, efter tur.

Kvalme og opkastning: en patient med stadium af nyresvigt kan have fem tydelige symptomer i hans mave-tarmkanalen, og patienten kan ofte kvalme og opkastning, som hovedsageligt skyldes ophobning af toksiner i patientens blod.

Kløe: Dette er også et almindeligt symptom hos patienter med svær nyreinsufficiens, og dette vil påvirke patientens livskvalitet betydeligt.

Nerve problemer: patienter med nyresvigt fem kan have en masse problemer, nerve, såsom tab af appetit, snurren i lemmerne, døsighed, koncentrationsbesvær mv

Problemer med ben: en patient med slutstadiet nyresvigt er ofte knoglesygdomme såsom osteoporose, knoglesmerter, knoglebrud, etc.

Det er de almindelige symptomer, at en patient med en fem-nyresygdom ofte, hvis du er i tvivl i forbindelse med behandlingen din tilstand, kan du kontakte os og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779