fredag den 22. januar 2016

Alternativ Dialyse Stage 5 SLE-patienter


Alternativ Dialyse Stage 5 SLE-patienter

Alternativ Dialyse Stage 5 SLE-patienter

Omkring 60% af patienter med SLE (systemisk lupus erythematosus), har nyreskader. I SLE nyrebetændelse medføre nyresvigt, som også kaldes Trin 5 kronisk nyresygdom (CKD). Dialyse er ikke den bedste måde at mindske den høje kreatinin og der er nogle muligheder. Du kan få yderligere hjælp via e-mail til os på asya.yue@mail.ru.

Hvorfor dialyse ikke kan løse dit problem?

Nogle patienter med nyresygdom klager over, at kreatinin niveauet er stadig meget høj efter dialyse. Hvad? Dialyse kaldes "kunstig nyre". Det betyder, at erstatte nyre dialysefiltrering affald i blodet, herunder creatinin. Det er dog muligt, at dialyse arbejder dag og nat som nyrerne. Derfor, når patienter ikke tager dialyse affald blodet begynder at akkumulere igen.

Hvad er alternativerne til dialyse?

Under dialyse, er nyrerne ikke fungerer som en forladt bil. Men det, vi gør for at beskytte og forbedre din resterende nyrefunktion. Vores nyrer har en stærk kompenserende evne. Selv med kun 30% af nyrefunktionen, kan patienter efterlade et normalt liv med andre.

I dette tilfælde anbefaler jeg Meykan sammensætning og mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

1. Meykan sammensætning. Dette er en flaske flydende kinesisk urte afkog indtages oralt til patienter med nedsat nyrefunktion 2-3 gange hver dag. Dette er for at rense forurenet blod ved at fremme qi (energi flow) og fjernelse af blokering meridianerne. Derefter kan de toksiner i blodet adskilles og reducere inflammation.

2. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne eksterne applikation bruges på bilaterale områder af nyre (Shenshu akupunktur point). Kinesiske urter superslanke brudt. Med effektiv og kapillær osmose, kan effektive ingredienser af kinesiske urter trænge ind i nyre læsioner direkte. De har den funktion at udvide blodkar, anti-inflammation og nedbrydning af den ekstracellulære matrix, hvilket øger blodcirkulationen. Således kan nyrevævet opnå nok blod og iltforsyning til fungere normalt.

Hvis du er interesseret i vores behandlinger, skal du være velkommen til at kontakte os.