lørdag den 16. januar 2016

Hvordan undgår nyre fra nedskæringer?


Hvordan undgår nyre fra nedskæringer

Hvordan undgår nyre fra nedskæringer?

Hvordan undgår nyre fra nedskæringer? Det er kendt, at patienter nyre sygdom, når deres nyre cellenekrose, vil deres nyrer blive reduceret, og så vil være en række symptomer. Derfor med henblik på at leve bedre, skal patienterne at træffe nogle foranstaltninger eller systemisk behandling for at forhindre nyre fra krympning.

Hvordan undgår nyre fra nedskæringer?

Først vil vi bruge nogle ekstra afgiftning medicin for at hjælpe med at reducere niveauet af kreatinin og andre giftstoffer. Det indebærer at tage oral medicin afgiftning, kinesisk medicin lavement terapi og kinesiske urt bad terapi. Enema kan hjælpe med at fjerne giftstoffer fra kroppen, kan mave-tarmkanalen og fodbad reducere niveauet af kreatinin til at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen, og svedtendens.

For det andet, vi bruger Osmotherapy mikro kinesisk medicin for anti-inflammation og anti-koagulation med henblik på at styre immunresponset i nyrerne og stoppe lækage af blod og protein i urinen. Således kan vi stoppe progressionen af ​​sygdommen og at forbedre nyrefunktionen. og det vil blive givet til styrke sunde Qi for den menneskelige krop.

For det tredje bør vi forhindre mere skade, og beskytte den resterende nyrefunktion af holistiske behandlinger.

Ved behandlingen af ​​kinesisk medicin, kan vi gøre en ren indre miljø for væksten af ​​stamceller. dyrkede stamceller på bekostning af forøget nyre blodgennemstrømning i nyrerne og renale nye celler differentierer.

Forskellige patienter har forskellige tegn, så behandlingen skal også være anderledes. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213