søndag den 31. januar 2016

Hvad betyder det kreatinin 2.6


Hvad betyder det kreatinin 2.6

Hvad betyder det kreatinin 2.6

Når din kreatinin niveau er steget til 2,6, betyder det, at dine nyrer er beskadiget alvorligt og 50% af din nyrefunktion tabt. Det er virkelig skræmmende, at det kan forekomme, selv før du ved af det.

Og du kan ignorere det, fordi det ikke har nogen tydelige symptomer. Du behøver ikke tro? Selvfølgelig, som en normal person, har du ret til at stille spørgsmål, men du kan ikke benægte denne kendsgerning. Som vi alle ved, nyrerne har meget stærk kompenserende funktion, selv din nyrefunktion venstre lige 75%, kan det også fungere som normen. kreatinin niveau kan ikke øges, mens mere end halvdelen af ​​din nyrefunktion ikke er tabt. så snart dine kreatinin niveau stiger, bare på et normalt niveau, hvilket betyder derfor, at dine nyrer er beskadiget alvorligt.

Creatinin 2.6 betyder også, at din sygdom i øjeblikket er en 3-nyresygdom. Dette er en meget vigtig periode for patienter, hvis de kan få behandling på et passende tidspunkt, kan de komme til at komme sig og leve af det, som en normal person. Men hvis de passerer den nødvendige hærdetid, kan deres sygdom bliver nyresvigt, vil det være meget vanskeligt at helbrede, og de kan have behov for at tage dialyse.

For at undgå at sygdommen blev værre, havde du bedre være opmærksom på dit daglige liv og gøre nogle rutineundersøgelse. holde sig i form kost eller motion, men ikke for meget at hjælpe dig med at opbygge en stærk krop og forbedre immunitet. Desuden at danne vane en sund livsstil er også meget vigtigt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213