lørdag den 23. januar 2016

Kan en patient med slutstadiet nyresvigt har en chance for at undgå dialyse


Kan en patient med slutstadiet nyresvigt har en chance for at undgå dialyse

Kan en patient med slutstadiet nyresvigt har en chance for at undgå dialyse

En af mine slægtning fik han slutstadiet nyresygdom, og jeg vil gerne vide, om han kunne få en chance for at undgå dialyse. Han er kun 35 år og kunne som en normal human urin. Desuden, hævelse i benene, har han ingen andre alvorlige symptomer.

Som vi alle ved, er slutstadiet nyresygdom vanskelige at helbrede, men med den rette behandling kan styres godt, det er, indtil din slægtning, kan modtage den rette behandling, han kan få en chance for at undgå dialyse.

Hvorfor er din slægtning kan have en chance for at undgå dialyse?

1. Du ved, den vigtigste årsag til nyresygdom er mangel på blod og ilt til cellerne i nyren. fra din beskrivelse, selv om det var i slutningen af ​​nyresvigt. Men mængden af ​​urin på en måde, som betyder, at det meste af blod og ilt kan stadig gennem deres nyreceller. der er potentiale for at forbedre sine beskadigede celler i nyrerne.

2. for sine rapporter, selv om meget toksin i kroppen, men elektrolytten er dybest set normal. Endvidere øjeblikket for hævelser i benene, bortset fra at det ikke har nogen anden væsentlig ubehag såsom opkastning, hjertesvigt, åndedrætsbesvær. relativt set, at patienten nyresvigt, hans tilstand er ikke alt for dårlig til at få behandling.

3. Han er kun 35 år gammel og stadig ikke acceptere dialyse, er der ingen anden sygdom historie. sammenlignet med gamle patient har god krop komme sig.

Som læge, jeg anbefale ham at tage alternativ behandling i tide, så han kan få sin nyrefunktion var forbedret tidligere, og så har et bedre liv uden dialyse.

Hvis du vil administrere slutstadiet nyresvigt, god eller undgå dialyse, kan du sende en e-mail eller efterlade en besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779