fredag den 29. januar 2016

Hvilken behandling er bedre end dialyse for nyresvigt med kreatinin 8.3?


Hvilken behandling er bedre end dialyse for nyresvigt med kreatinin 8.3

Hvilken behandling er bedre end dialyse for nyresvigt med kreatinin 8.3?

Hvilken behandling er bedre end dialyse for nyresvigt med kreatinin 8.3? I klinikken, creatinin 8.3 viser, at nyre sygdommen har udviklet til at ende nyresvigt, og der vil være flere og flere symptomer og komplikationer. Generelt vil lægen anbefale patienten at tage dialyse. Men vidste du, at dialyse er ikke den eneste mulighed, ikke den bedste løsning for patienten af ​​nyresvigt.

Hvorfor dialyse er ikke det bedste valg?

Din kreatinin niveau over 8,3 end normalt. I kroppen, at niveauet af kreatinin opretholde en balance i vores krop. Men dialysen er ikke så svært som vores nyrer. Mens du er i dialyse, kan kreatinin og andet affald stadig hængende i kroppen.

Kort sagt, dialyse alene kan ikke fjerne alle de giftstoffer fra din krop helt. Hvis disse toksiner forbliver i kroppen, de ikke kun nedbrydes yderligere og nyrer, men også kan forårsage andre komplikationer. Således at behandle din nyresygdom, dialyse er ikke det bedste valg.

Hvilken behandling er bedre end dialyse for nyresvigt med kreatinin 8.3?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det være en gud alternativ dialyse. På fire hovedfunktioner, anti-koagulations-, anti-trombose, antiinflammatorisk og øge blodkarrene, kan det ikke kun lindre symptomerne på nyreinsufficiens, men kan også føre de skadede nyrer og beskytte dem mod yderligere skader.

Med denne behandling, kan patienten med nedsat kreatinin 8.3 får en chance for at undgå dialyse, når deres nyrefunktion gradvist forbedret.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213