tirsdag den 26. januar 2016

Hvorfor kreatinin niveau steg igen efter dialyse?


Hvorfor kreatinin niveau steg igen efter dialyse

Hvorfor kreatinin niveau steg igen efter dialyse?

Et højt kreatinin er et almindeligt symptom på nyresvigt, og høje niveauer af kreatinin vil forårsage mange symptomer, såsom hævelse, forhøjet blodtryk, svaghed og så videre. Disse symptomer alvorligt påvirke livet for patienten. Så, hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin?

Normalt vil lægen anbefale patienter med høje kreatinin niveauer tager dialyse. Dialysepatienter kan det hjælpe med at fjerne giftstoffer og affald fra kroppen som kreatinin og urinstof, så lindre symptomerne, hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin. Men mange patienter har et spørgsmål, hvorfor kreatinin niveauer stige igen efter dialyse?

Selv om dialyse kan hjælpe patienterne med at fjerne giftstoffer og affald fra kroppen, men det kan ikke helbrede nyresygdom, kan nyrerne ikke fungerer, så de toksiner og affald vil hobe sig op i kroppen igen og kreatinin vil stige igen efter dialyse. Det faktum, at mange patienter ikke ønsker at tage i dialyse. Så er der nogen anden behandling kan helbrede nyresygdom?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Det er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

så nyrerne fungerer bedre, det vil sige, det er bedre at filtrere kreatinin ud af kroppen. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213