fredag den 15. januar 2016

Ethvert alternativ måde at undgå dialyse med 10% nyrefunktion


Ethvert alternativ måde at undgå dialyse med 10% nyrefunktion

Ethvert alternativ måde at undgå dialyse med 10% nyrefunktion

Min far lidt fra dialyse, og det har kun 10% af nyrefunktionen. Tips til dialyse læge, men han er ikke interesseret. Der er en alternativ metode til dialyse. Vi ved, at mange andre mennesker har et lignende spørgsmål. I den forbindelse inviterer vi eksperter fra nyresygdom nefropati Hospital Shijiazhuang, besvare her.

Som præsenteret i nyrerne af disse eksperter, 10% af nyrefunktionen angiver slutningen nyresvigt. På dette stadium, bør patienterne begynde at lide af forskellige sundhedsmæssige problemer og ulemper. For at forlænge den forventede levetid for patienterne, læger normalt anbefale dialyse. Men selv for den stærkeste human dialyse er ikke en simpel behandling at følge. Således mange patienter nægter at gøre dialysebehandling.

Heldigvis med udviklingen af ​​moderne medicin, nogle behandlinger er blevet skabt for at opretholde nyre dialysepatienter og forhindre. For eksempel:

- Blod rensning terapi: denne behandling kan ikke kun rense blodet, men også at vende nyreskader. Efter fjernelse af kemisk affald fra blodcirkulationen effektivt kan normaliseres. Derefter nogle kinesisk medicin er nødvendig for at fremme genoprettelse af beskadigede nyreceller.

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Denne terapi er ofte brugt, når nyresygdom er forårsaget af renal iskæmi og hypoxi tilstand. Fordi det kan øge blodgennemstrømningen til nyrerne og foreslå genoprettelse af beskadigede nyreceller, kan det forbedre nyrefunktionen og undgå dialyse succes.

- Immunterapi: Denne terapi er rettet mod behandling af nyresygdomme forårsaget af immunsygdomme. For eksempel, hvis nyresvigt forårsaget af FSGS, lupus nephritis, IgA nefropati, og så videre, patienter vil blive tilbudt at dialyse.

Se online læge eller mail asya.yue@mail.ru , at afgøre, hvilken behandling er passende for dig, hvis du ønsker.