lørdag den 16. januar 2016

3,73 kreatinin nyresygdom, er, hvad det betyder?


3,73 kreatinin nyresygdom, er, hvad det betyder

3,73 kreatinin nyresygdom, er, hvad det betyder?

3,73 kreatinin nyresygdom, er, hvad det betyder? Creatinin vi har nævnt her, henviser til serumkreatinin, er det en indikator for nyresygdom, forskellige serumkreatinin afspejler forskellige forhold i nyrerne.

3,73 kreatinin nyresygdom, er, hvad det betyder?

I klinikken, kreatinin 3,73 som følge af patologiske faktorer betyder nyrerne er blevet beskadiget moderat og nu denne sygdom i 3-th fase, som er en afgørende fase af nyresygdom. Med god styring af udviklingen af ​​sygdommen kan forsinkes og kontrolleres. Men uden god regeringsførelse, vil en sygdom forværres hurtigt. Så efterspørgslen efter patienter, der er i denne situation, at være høj opmærksomhed på og handle i tide til at forhindre, at denne sygdom er værre.

Hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin?

Du ved, at høje niveauer af kreatinin som følge af nyresygdom, så hvis du ønsker at reducere det, skal du lave nyresygdom i første omgang.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en forholdsvis ny behandling af kronisk nyresygdom, som fungerede godt i klinikken, for at være effektiv og bekvem. Det kan lindre symptomer såsom høje niveauer af kreatinin, ødem, proteinuri, hæmaturi; komplikationer af kontrol, såsom at reducere risikoen for hjerteproblemer. Endnu vigtigere er, kan det hjælpe med at reparere skaderne i nyrerne, således at blokere processen med renal fibrose og gradvist genoprette nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213