lørdag den 23. januar 2016

Burre rod kan hjælpe dig til at behandle nyresvigt


Burre rod kan hjælpe dig til at behandle nyresvigt

Burre rod kan hjælpe dig til at behandle nyresvigt

Burre rod er en almindelig urt almindeligt anvendt i kinesisk urte behandling. I nyresvigt, patienter har typisk forskellige problemer, burre rod og kan hjælpe til at kontrollere nogle af disse problemer eller for at forbedre nyrefunktionen. Som burre rod hjælpe med at behandle nyresvigt?

Burre rod kan bruges som mad og medicin. På grund af sin høje spiselige og medicinsk værdi, flere og flere patienter med nyre ønsker at forbruge denne urt i deres dagligdag. Alle fordelene bidraget til dens forskellige roller, herunder kostfibre, protein, calcium, jern, fosfor, alkaloid, forskellige essentielle aminosyrer, og så videre. Således kan burre rod hjælpe med at behandle nyresvigt fra følgende aspekter.

1. afgiftning af kroppen: I Kina er burre rod æres som den bedste naturlige afførende blodet, forbedrer blodcirkulationen og forbedre patientens stofskifte. For patienter med nyresvigt, er deres største bekymring normalt forurenet med blod. Derefter mindre blod og ilt giver iboende nyreceller. Således kan blod afgiftning være sikker på, at strømmen af ​​rent blod i hele kroppen og give nok næring til nyrerne.

2. Kampen mod nyreskade: burre rod indeholder specifikke stoffer, som har egenskaber til bekæmpelse af nyrelæsioner, forhindrer dannelsen af ​​immunkomplekser, samt at forebygge lækage af protein fra nyrerne. Fra dette punkt, vi kender denne plante virkelig gør meget for at beskytte nyrerne og behandling af nyresvigt.

3. For at reducere højt blodtryk i nyresvigt, en nyre-infektion kan ikke regulere blodtrykket effektivt, så blodtrykket normalt stiger. Burre rod kan kun bidrage til at reducere det. På den ene side er det rig på fibre, som kan absorbere natrium på den anden side, burre rod temmelig udbredt i calcium, hvilket kan foranledige natrium elimineres ved diurese. Begge kan bidrage til effektivt at reducere højt blodtryk.

Hvis du er på udkig efter græs eller produkter til behandling af nyresvigt, kan burre rod være et godt valg. Men kun i form af det er ikke tilstrækkeligt til at forbedre nyrefunktionen og ændre deres nyreskader. For at få en individuel opskrift af urter for dig selv, kan du fortælle lægen mere om din online-sygdomstilstand. Derefter kan det give dig nogle nyttige forslag. Eller sende e asya.yue@mail.ru , vil jeg besvare spørgsmålet i tide!