søndag den 24. januar 2016

Er der en kur polycystisk nyresygdom?


Er der en kur polycystisk nyresygdom

Er der en kur polycystisk nyresygdom?

Er der en kur polycystisk nyresygdom? For at være ærlig, kan polycystisk nyresygdom ikke helbredes fuldstændigt, men det kan kontrolleres, og med den rette behandling.

Hvorfor polycystisk nyresygdom kan ikke helbredes?

Polycystisk nyresygdom er en genetisk nyresygdom, du ved, ingen kan ændre gener, så den ikke kan helbrede sygdommen fuldstændigt.

Hvilken behandling er nyttig for forvaltningen af ​​polycystisk nyresygdom?

Selvom vi ikke kan helbrede sygdommen, men vi kan bekæmpe sygdommen, og ved at hæmme væksten af ​​cyster og formindske det.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en konservativ terapi uden at pumpe væske eller lindre pres. Det er form for ekstern applikation på ryggen. Kinesisk medicin mikroniseres i en tusindedel af den oprindelige størrelse. Med virkningen af ​​mikrobølgeovnen, vil lægemidlet trænge ind i nyrelæsioner direkte gennem huden og kanalerne. Vi bruger mikro-kinesisk medicin til at udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen på væggene af cyste, og forbedre permeabiliteten af ​​de cyster, så cyster skrumpe og skrumpe. Dette vil afskrække proliferation af epitelceller, således cystevæske sekretion reduceres. Når det indre tryk er faldet cystestørrelse cyster gradvist bliver mindre, således at evnen til at komprimere vævet omkring, forbedre mikrocirkulationen og blokere udviklingen af ​​renal fibrose.

Ud fra ovenstående kan vi ved, at Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan styre polycystisk nyresygdom og gennem undertrykkelse og reducere væksten af ​​cyster.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213