lørdag den 23. januar 2016

Nyresygdom med nyrefunktionen 35% det er for sent, at tage kinesisk medicin?


Nyresygdom med nyrefunktionen 35% det er for sent, at tage kinesisk medicin

Nyresygdom med nyrefunktionen 35% det er for sent, at tage kinesisk medicin?

Nyresygdom med nyrefunktionen 35% det er for sent, at tage kinesisk medicin? Kinesisk medicin som en effektiv metode til behandling, især Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til behandling af nyresygdom er meget udbredt i Kina. Med det, kan mange mennesker, der er på et tidligt tidspunkt at vende tilbage til det offentlige liv. Så flere og flere patienter med nyresygdom spekulerer på, om de er egnede til ham.

For personer med 35% af nyrefunktionen, stadig kan forbedre nyrefunktionen ved denne behandling, men det er ikke anvendelig til alle patienter. Som vi alle ved, har alle to sider, således at behandlingen. Selv om denne behandling har få bivirkninger og fremragende effekter, men det har også sine ulemper. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en nyskabelse af traditionel kinesisk urtemedicin, har det overvinde nogle af manglerne ved græs medicin, såsom at tage et langsigtet arbejde, men det bør også nøje foreskrevet, ellers kan det beskadige nyrerne og ikke beskyttet.

Hvad er ulemperne Osmotherapy mikro-kinesisk medicin?

1. Hvis patienter er allergisk over for græs, terapi er ikke til rådighed for dem.

2. I forhold til vestlige medicin, Micro-kinesisk medicin tager længere tid at træde i kraft, som også er en oplagt element i kinesisk medicin. Effektiviteten af ​​et lægemiddel, kan dog fungere længere.

3. Selv om de lægemidler, der anvendes i Osmotherapy mikro-kinesisk medicin kan fremme selv-replikation af beskadigede nyre iboende celler og reparere skader på nyrerne langsomt, er det ikke nok at bekæmpe sygdommen, hvis nyrefunktionen en lille smule til venstre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213