lørdag den 23. januar 2016

Min nyrefunktion er mindre end 37%, hvordan kan jeg ordne det?


Min nyrefunktion er mindre end 37%, hvordan kan jeg ordne det

Min nyrefunktion er mindre end 37%, hvordan kan jeg ordne det?

Min nyrefunktion er mindre end 37%, hvordan kan jeg ordne det? Hvordan man kan forbedre lavere nyrefunktionen er nøglen til at helbrede nyresygdom, så længe du kan, for at forbedre det, kan du forsinke progression af sygdommen, endda vende det.

På klinikken, folk med 37% af nyrefunktionen, er i øjeblikket i 3 nyresygdom, en række trin 4 (nyrefunktionen er mindre end 30%), så de er nødt til at handle nu for at forhindre, at sygdommen bliver værre.

Sådan helbredelse nyresygdom?

Det er kendt, at kosten spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​nyresygdomme, selv om den ikke kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen, men kan beskytte nyrerne mod yderligere skader, således at beskytte nyrefunktion resterende nuværende niveau. Da en patient med nyresygdom, er det bedre at lave en passende kost i henhold til din egen tilstand. Hvis det er nødvendigt, kan du henvise til online læge, vil vi give gode råd til dig gratis.

Men det afgørende punkt er at finde og få den rette behandling i tide. Lavere nyrefunktion på grund af nyresygdom derfor at reparere beskadigede celler inde i nyren er vigtig for at forbedre nyrefunktionen.

I den syge nyre, der er en sund, sårede og døde celler i nyrerne. Interne nekrotiske nyre celler kan ikke gendannes, men med hjælp af mikro-Osmotherapy kinesiske medicin (en af ​​de mest effektive behandlingsformer er baseret på de traditionelle kinesiske medicinske urter) beskadigede nyre celler kan gendannes. Mens meget mere arbejde renale celler, kan nyrefunktionen forbedres.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213